Muž godine ili papučar: Šest sati stajao u avionu dok je žena spavala na tri sedišta (foto)

Jedna fotografija nastala u avionu ovih dana izazvala je mnogo polemike na internetu. Fotografija, na kojoj se vidi muškarac koji stoji u avionu dok se njegova navodna supruga izležava na tri sedišta, izazvala je bes kod pojedinih korisnika društvenih mreža, dok drugi ovog gospodina nazivaju „mužem iz bajke“.

Fotografiju je na Tviteru podelio Kortni Li Džekson iz Indijane, inače terapeutski savetnik, a uz nju je napisao da je muškarac čitavih šest sati tokom leta stajao u prolazu između redova sedišta u avionu, dok je njegova supruga spavala sve vreme.

Korisnik koji je objavio ovu fotografiju bio je oduševljen potezom nepoznatog muža i napisao je da je ovo dokaz prave ljubavi, sa čim se, međutim, mnogi nisu složili.

Neki su suprugu optužili da je sebična, a muškarca da je mlakonja.

Ima i onih koji su doveli u pitanje verodostojnost slike, a neki su govorili da u avionu ne bi dopustili da čovek šest sati stoji.

Neki su želeli da saznaju rutu leta, broj leta i avio-prevoznika kako bi proverili činjenice, a drugi su scenario upoređivali sa filmom „Titanik“ i čuvenom scenom kada Džek umire u ledenom okeanu jer ga Rouz nije pustila na onu famoznu dasku, na kojoj je bilo dovoljno mesto i za njega.

Ipak, najviše komentara bilo je sa pitanjem – zašto žena nije jednostavno legla muškarcu u krilo, ali niko nije došao do konkrentnog odgovora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionmuzzena
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ni jedno ni drugo nego jednostavno budala a ona najobicnija krava

  • Anonimni

    Budala…

  • Anonimni

    Šta ako je bila do te mere bolesna da je to bilo neophodno?

  • Anonimni

    To je pravi MAGARAC, a ne suprug.

  • Doktor Zo

    To je pravi suprug! I to je ljubav!