Muž nije spuštao dasku na WC šolji, a osveta njegove žene razbesnela je mnoge

Sigurno postoje neke stvari koju vaš partner radi, a koja kod vas odmah izaziva negativnu reakciju i želju da vrisnete od frustracije? Možda ne zatvara zubnu pastu, ostavlja mleko van frižidera ili prljave čarape ostavlja po podu… mnoštvo je opcija. Međutim, jedna od najčešćih sigurno je „rat polova“ oko spuštanja daske za WC. Jedna Britanka odlučila je da podeli svoju priču o ovoj temi i čitaocima stranice Mumsnet Madness otkrila je kako se osvetila suprugu.

„Moj muž i ja imamo neprestanu raspravu oko toaleta. Milion puta sam ga zamolila da spusti poklopac nakon što ga koristi, što je otprilike svakih pola sata. “ – započela je svoju ispovest ova žena i dodala: „Poslala sam mu linkove članaka o higijeni, a takođe sam stavila veliku napomenu na šolju i zamolila ga da spusti poklopac.“ Čitaocima je otkrila kako je to tražila u više navrata naročito iz straha jer će njihovo dete uskoro početi da hoda i istražuje kuću, pa je otvoreni toalet smatrala potencijalnom opasnošću.

„Na svaki moj zahtev je samo zakolutao očima, rekao da to njemu nije bitno i jednostavno me ignorisao“ – dodala je. Za kraj je otkrila da je zbog svega navedenoga odlučila da mu priredi osvetu. „Dakle, večeras sam odlučila da ću svaki put kad ne spusti poklopac isprazniti pivo u sudoperu i ostaviti bocu naopako.“ – bila je vrlo jasna.

Međutim, mnogi su je osudili nakon što su pročitali njenu ispovijest i ocenili kako je njena reakcija ipak preterana.

„Razumijem da je frustrirajuće, ali prosipanje njegovog piva deluje previše.“, „Vrlo ste nerazumni ako prosipate savršeno dobro pivo. Kakva šteta! Nađite nešto drugo kako biste ga umesto toga naljutili.“ i  „Da budem iskrena, ovo je preterivanje. Nije to tako velika stvar? Siguran sam da bi mogli da i automatski zatvorite poklopac ako vam to toliko smeta.“ – bili su samo neki od komentara čitalaca koji nisu odobrili njenu reakciju, prenosi 24sata.hr.

Među njima našla se i jedna koje je imala vrlo zanimljiv predlog te je napisala: „Jednostavno mu recite da urinira u kantu koju ćete staviti napolje. Možda tako nauči.“

Da li mislite da je njena reakcija preterana?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzosvetazena
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Moravac

    JA BIH PREŠAO NA LAVABO,DOK NE UGRADE POKLOPAC I NA NJEGA..!! Alternativa je da se ugradi „čučavac“,potpuno ergonomska stvar !

  • REBEKA

    Ima jedan vrlo jednostavan nacin,kako zena moze da odvikne svog muza,od aljkavosti,u koju spada i ostavljanje otvorene klozetske splje.Jednostavno je i nisu potrebne svadje.Kad god ne spusti poklopac od WC solje,zena treba te noci,da mu uskrati pristup njenoj vagini tj.da mu uskrati seks,a poznato je,da muskarci,posle zelje da piju pivo,najvise vole seks svake noci.Ovaj postupak,ja sam isprobala na svom muzu,i mogu vam reci,idealan je.