Muž već 30 godina vara svoju ženu i oseća se krivo: „Treba li sve da joj priznam?“

Prevaru u vezi ili braku retko ko će partneru direktno priznati jer nikada ne postoji pravi trenutak niti reči za tako nešto, zbog čega preljubnici aferu kriju koliko god to mogu, dok druga strana sama ne shvati šta im se dešava iza leđa. Ipak, jedan muž poželeo je da prizna svojoj supruzi da je varao godinama, ali se plaši kako će uticati na njihov brak i njeno zdravlje.

– Ja sam muškarac u kasnim 50-ima i osećam veliku krivicu zbog svog ponašanja tokom braka. Naime, u braku sam 30 godina i stidim se da priznam da sam sve vreme imao afere o kojima moja žena ništa ne zna, a jedna od njih bila je s njenom jako dobrom prijateljicom. Želim sada da ispravim stvari sa suprugom i prestanem s varanjem jer je bila bolesna i to me nateralo da shvatim koliko je zapravo volim i cenim – napisao je jedan muškarac za Miror.

Nakon što je njegova supruga pobedila rak, shvatio je da želi novi početak i da zajedno dožive starost. Smatra da ga je to što se dogodilo nateralo da se iznova zaljubi u nju i sada želi sve da joj prizna, ali svestan je da je nosi veliki rizik .

– Nemam pojma kako će reagovati, naročito nakon što je prebolela rak. Znam samo da ne želim to da nosim na savesti do kraja života i nastavim da lažem osobu koju najviše volim – nastavio je.

– Ako želite da se oslobodite krivice i prepustite supruzi da se nosi s tim svim, to je poprilično okrutno nakon svega što je proživela. Prisiljavate je da reaguje na nešto što se događalo pre, što će joj u ovom trenutku verovatno samo slomiti srce. Smatram da ne bi trebalo da priznate samo da biste se osećali bolje, već da bi trebalo da se odužite svojoj supruzi pokazujući joj svaki dan koliko je volite. Naravno, uvek postoji opcija da će sve izaći na videlo i nekako se saznati, ali je isto posledica vaših jela koju sada morate da prihvatite. Mislim da bi trebalo da uradite ono što će najmanje uzrujati vašu ženu – odgovorila mu je Kolin Nolan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracprevarazena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nata

    Neko ima jlubav a neko nema ništa i nije u mogućnosti da je ispolji!