Na auto-putu izgubila svest za volanom, hrabri potez drugog vozača spasio joj je život

Nadzornom kamerom automobila uhvaćen je trenutak u kojem je jedan muškarac na auto-putu u Holandiji žrtvovao sopstveni automobil kako bi spasio život osobi koja je za volanom pala u nesvest.

Na snimku se vidi sivi golf koji najpre izgleda kao da izlazi s auto-puta, ali potom se preko trave ponovo vraća na kolovoz.

Žena koja vozila VW izgubila je svest dok se njeno vozilo kretalo bez kontrole.

Muškarac po imenu Enri Temermans prepoznao je šta se događa iza njega pa je svojim automobilom stao ispred vozila koje je bilo van kontrole i tako ga zaustavio.

„Primetio sam da se auto gasi, mislio sam da je promašila izlaz, ali kada sam prošao pored auta video sam da osoba koja je vozila nije dobro pa sam odluku sa svoje vozilo postavim ispred njenog doneo u deliću sekunde, ne razmišljajući previše o tome“, izjavio je Enri za jednu holandsku televiziju.

Žena vozač je prebačena u bolnicu i dobrom je stanju iako je polomila pet rebara. Automobil koji je vozio Temermans je službeno vozilo i oštećenja nastala na njemu se mogu popraviti. Ženin auto je pretrpeo potpunu štetu, ali ona je rekla da joj to ne smeta i ceni svoj život više od automobila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autovozac
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • batamrca

    ovde u srbiji bi te tuzili za stetu, a policija za ugrozavnje bezbednosti i izazianje opste opasnosti

  • Anonimni

    Srećan je onaj koji dobije priliku i iskoristi je da pomogne drugom u nevolji!

  • Anonimni

    Svaka čast ali… nevjerovatno!