Na porođaju saznao da ga žena vara: „Odmah sam znao da nisam otac“

Muškarac po imenu Mark i njegova supruga Ana čekali su svoje četvrto dete. Mark je bio posebno uzbuđen jer je nakon tri ćerke trebalo da dobije sina, ali ono što se dogodilo nije ni najmanje očekivao.

Mark je bio sa svojom suprugom u porođajnoj sali i nestrpljivo iščekivao svog sina, bar je tako mislio.

– Čim se dete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dete je bilo crno. Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara –  napisao je Mark na Reditu.

Mark nikada nije mislio da se tako nešto može dogoditi jer je njihov brak jako dobro funkcionisao. Kako kaže, bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrednosti, interesovanja i hobije.

Pa kad je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark ni na sekund nije posumnjao da se događa nešto čudno.

– Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila da stane na broju tri iako sam ja oduvek želeo više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vest – objasnio je Mark.

Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac već da ga je i toliko voljena supruga prevarila.

Ana je upoznala muškarca u jednom klubu gde su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno videli, ali onda je Ana otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njen broj.

– Pokušala je da me smiri i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao više da ostanem s njom – otkrio je Mark.

Čak su i Anini roditelji, koji su, prema Marku, otvoreni rasisti, ponudili da mu plate advokata kako bi dobio starateljstvo nad decom. Takođe su mu rekli da će novac koji su čuvali za Anu sada dati njihovim ćerkama, jer se ne mogu pomiriti s tim da imaju crnog unuka.

– Tražili su od nje čak i da dâ dečaka da na usvajanje što je ona odbila. Nekoliko puta su joj pretili da će je izbaciti iz testamenta ako to ne uradi, što su na kraju i uradili jer je ona odbila da napusti svog sina – rekao je Mark.

Mark je dodao da ne zna da li treba da prihvati ponudu njenih roditelja jer bi s tim novcem njihove ćerke imale puno koristi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

deteotacprevara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Majka troje dece se napija u klubu i legne sa tamo nekim koga prvi put vidi?To nije za majku, treba joj oduzeti svu decu i zabraniti joj viđanje.