Na venčanje je htela da obuče ovu haljinu, ali joj rekli da će zaseniti mladu (foto)

Zlatno pravilo venčanja je da ne smete da nositi belo niti bilo šta ‘ekstravagantno’ da ne biste zasenili nevestu, ali jedna žena je ovom pravilu možda nepotrebno brinula.

U svojoj objavi na stranici Mumsnet, napisala je da veruje da će njena cvetna haljina brenda ChiChi zaseniti mladinu večanicu. Međutim, korisnici su je u komentarima uverili da se to ipak neće dogoditi jer je haljina – užasna.

Većina je delila mišljenje da ova haljina uopšte nije toliko efektna koliko ona misli, dok su drugi rekli da je haljina lepa, ali da svakako neće biti u ‘sukobu’ sa belom haljinom mlade, piše Metro, a prenosi Index.

– Pitala sam nekoliko ljudi šta misle o ovoj haljini. Svi koje sam pitala (njih šestoro) kažu da je haljina u redu i da bih svakako trebalo da je obučem, ali da sam ja mlada, osećala bih se kao da neko pokušava da skrene pažnju noseći je. Jesam li ja nerazumna, ili svi ostali?- napisala je zabrinuta žena.

‘Haljina je lepa, ali ne toliko da zaseni mlad’, ‘Kako se ova haljina uopšte dovodi u pitanje?’, ‘Haljina uopšte nije toliko lepa, ali ako misliš da će zaseniti mladu, onda je nemoj ni nositi’, bili su samo neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinavenčanjezvanice
Komentari (0)
Dodaj komentar