Najbolje prijateljice nakon 17 godina otkrile da su sestre (foto, video)

Najbolje prijateljice Ešli Tomas (31) i Latoja Vimberli (29) imaju mnogo toga zajedničkog. Godinama su bile nerazdvojne, a nedavno su saznale da su sestre.

Kao devojčice su imale identičan razmak između zuba, visoke jagodice i isti ten, a čak su nosile i isti broj obuće. Zanimaju ih moda i slične stvari i slušaju istu muziku, a oduvek su imale „neraskidivu vezu“, otkad su počele da se druži posele jedne žurke 2006. godine, na kojoj su se zbližile. Sedamnaest godina nakon i dalje su bliske i nikad nije prošao nijedan dan da se barem ne čuju telefonom. One su se u šali nazivale i sestrama, a ovog februara ispostavilo se da su zaista biološke sestre, piše CNN.

Kockice su počele da se slažu u januaru posle Latojinog venčanja. Ešli je na Fejsbuku objavila fotografiju sa zabave, a na nekim od slika bio je Latojin otac, Kenet Vimberli. Njega je prepoznala prijateljica Ešline majke i odmah joj je rekla da su njena majka i Latojin otac imali nešto u prošlosti.

„Rekla joj je da su se ona i njena majka družile s mojim ocem kad su bile mlade. Kada mi je Ešli to saopštila, znala sam da se nešto ne uklapa. Tražila sam joj da mi pošalje fotografiju te prijateljice pa sam je pokazala tati i on je odmah prepoznao“, priča Latoja.

Nakon toga je prepoznao i Ešlinu majku i priznao da su njih dvoje imali kratku vezu. Tada je saznao i da Ešli ne zna ko joj je biološki otac pa se Kenet zapitao da li bi to mogao biti on. Zbog toga su njih troje odlučili da zajedno plate DNK test.

Rezultati su bili gotovi 21. februara i potvrdili su njihove sumnje – Kenet je bio Ešlin otac.

„Bila sam na poslu kada me je Kenet nazvao i rekao mi da je moj otac. Cela sam se naježila. Nisam mogla da razmišljam. Nisam mogla da to shvatim ni da progovorim u tom trenutku“, rekla je Ešli.

Puno neodgovorenih pitanja

Ešli je imala 15 godina kada joj je rečeno da čovek koji je odgajao nije njen biološki otac. Njena majka, koja je umrla pre 11 godina, nikad joj nije rekla ko bi mogao biti njen pravi otac, a članovi porodice dve najbolje prijateljice nisu se upoznali nikad zbog čega ovo pitanje nije pokrenuto ranije.

Ipak, Kenet se prema Ešli ponašao kao da joj je otac.

„Ešli je jedina od mojih prijateljica koja nijednom nije propustila neki porodični događaj. Bila je jako bliska s celom mojom porodicom. Ako bi me tata vozio u grad, Ešli bi išla sa mnom. Kad bi ga neko pitao „ko su ove devojke“, rekao bi „to su moje ćerke“. Ako je imala problem s autom ili joj je bila potrebna ikakva pomoć, uvek bi se obraćala mom tati. Nekako se naše porodice nikad nisu upoznale“, ispričala je Latoja.

Za Ešli je ovo otkriće, kako sama kaže, bilo „prelepo“, ali i „neverovatno emotivno“.

„Imam toliko pitanja za moju mamu i nikad neću dobiti odgovore na njih. Da li je ona znala da je on moj otac? Kenet mi jeste bio kao otac. Bio je uvek tu za mene, a ja nisam imala pojma da bi mogao da bude i moj pravi otac. Čudno se osećam. Sigurno će mi biti potrebno neko vreme da to shvatim. I dalje sam u neverici. Želim da on bude deo života svojih unučića“, kaže Ešli, koja ima dvoje dece.

Latoja je, s druge strane, srećna što su i službeno sestre, ali oseća krivicu što je Kenet više bio u njenom nego u Ešlinom životu.

„Gledala sam kako Ešli prolazi kroz mnoge stvari tokom odrastanja i sada samo razmišljam o tome kako je njen otac bio ovde i kako je i uz nju mogao da bude kao što je bio uz mene“, govori Latoja.

Kenet se raduje što postoji obostrana želja između njega i Ešli da ojačaju svoj odnos i kaže da je već „voli kao ćerku“ i da jedva čeka da se bolje upozna s unucima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najbolja drugaricasestre
Komentari (0)
Dodaj komentar