Najpoznatija ljubavnica savetuje kako uloviti bogataša: JEDNA stvar je KLJUČNA

Gvenet Li (50), koja s ponosom za sebe kaže da je najpoznatija serijska ljubavnica na svetu, ovoga puta savetuje žene kako da “upecaju” bogataša. Serijska ljubavnica voli da uživa sa bogatim i uspešnim muškarcima, a većinu pronalazi preko Interneta i na sajtovima za upoznavanje. Međutim, ona ih rado upoznaje i na brojnim dešavanjima koja dobro situirani muškarci vole da posećuju: privatne umetničke izložbe, aukcijske kuće, izložbe automobila i satova. Gvenet koja se nedavno pohvalila da je spavala sa 1.000 oženjenih muškaraca, ima jednostavan savet:

“Trebalo bi više da obratite pažnju na muškarce koji kupuju, a ne na one koji su tu samo radi druženja, jer ovi prvi imaju zaista novca. Neko ko je zaista bogat ne hvali se brendiranom odećom, koja svuda po sebi ima logo neke skupocene i luksuzne modne kuće,” rekla je ona i napomenula da se bogati ljudi ne oblače tako. Ona je objasnila da bogataši obično nose kožni sat i isti par cipela koje imaju u tri različite boje, jer oni će radije izabrati i ceniti kvalitet. Takođe, objasnila je da je bolje izabrati čoveka sa samopouzdanjem.

“Muškarce koji su se sami borili kroz život i sve sami zaradili, u stvari, ne zanima novac. Žele da vas upoznaju, razgovaraju sa vama i da ostvare pravi kontakt i vezu, jer je za njih upravo to pravo bogatstvo,” zaključila je Gvenet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bogatašljubavnicamilijarder
Komentari (0)
Dodaj komentar