Naša voditeljka pomogla je stotinama ljudi, a sada je saznala najlepše vesti

Voditeljka Tamara Grujić i njen suprug Vuk uskoro će postati roditelji.

Domaći mediji prenose da je poznato TV lice u petom mesecu trudnoće, a kada je saznala da čeka bebu, nije mogla da sakrije sreću, a ovu vest je podelila samo sa najbližim članovima porodice.

– Tamara je u petom mesecu trudnoće i zaista je presrećna. Ona i Vuk su godinama zajedno i priželjkivali su proširenje porodice. Kada je saznala srećnu vest, Tamara ju je prvo podelila sa suprugom, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dogovorili su se da neće da šire lepe vesti, već su je podelili samo sa porodicom i najbližim prijateljima – kaže izvor blizak voditeljki, i dodaje:

– Tamara ima veoma brz tempo života i nije navikla da ima slobodno vreme jer svakodnevno radi i usrećuje one kojima je pomoć potrebna. Ipak, sada će morati da napravi malu pauzu. Ona će raditi do kraja ove sezone, a zatim će otići na trudničko bolovanje i posvetiti se najlepšem životnom pozivu.

Tamara i njen suprug Vuk venčali su se 2012. godine na Gibraltaru, bez zvanica, a ona je svojevremeno otkrila i kako su se odlučili na taj korak.

– Nikako nismo mogli da se dogovorimo o broju zvanica koji bi prisustvovao našoj svadbi, on je želeo skromniju proslavu, a ja dvesta ljudi. Bili smo tamo na letovanju i odlučili da se venčamo jer imaju zakon po kome je strancima dozvoljeno da se uzmu – rekla je Tamara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tamara grujić
Komentari (0)
Dodaj komentar