NAVIKE koje će vam radikalno PROMENITI ŽIVOT

Mnogi naučnici tvrde da period od trideset dana ima moć da nam ponudi promene koje želimo da uspostavimo u našoj svakodnevnoj rutini. Ako zaista želimo, možemo napraviti promene, menjajući sve ono što utiče na kvalitet našeg života. Samo hrabro is melo možemo napred. Suština svega jeste da preuzmete kontrolu nad vašim životom. A, to ćete uspeti ako uvedete ove nove navike.

Pozitivno razmišljanje

Samo pozitivno razmišljanje neće dovesti do uspeha, ali će nas svakako u velikoj meri motivisati da sprovedemo u delo sve ostale potrebne stvari. Naučiti kako da uništimo naše negativno razmišljanje je prava praksa za uspeh. To je prioritet u našem načinu razmišljanja, kako bismo korak po korak mogli da „gradimo“ idealne uslove za život.

Cilj mora da bude naš fokus

Kada pokušavamo da se uhvatimo u koštac sa više ciljeva odjednom, raspršujemo svoj fokus i energiju, što nas udaljava od naše centralne potrage. Hajde da izaberemo akciju koju možemo preduzeti danas. Zatim idemo ka svakom sledećem cilju sa odlučnošću i zrelim upravljanjem.

Beležimo uspehe

Povećavamo samopouzdanje procesima koji nam omogućavaju da se krećemo još dinamičnije u našim narednim koracima. Neophodno je da se podsetimo odakle smo počeli i kuda želimo da idemo. Uključimo u naš svakodnevni život konstruktivnih pet minuta, u kojima ćemo zabeležiti sva naša dostignuća.

Dobar san

Spavanje igra ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu. Mnogo je slučajeva kada mislimo da ćemo se snaći sa samo nekoliko sati odmora, ali kada sagledamo stanje, shvatamo da se osećamo iscrpljeno. Sedam do osam sati sna smatra se dovoljnim brojem da se obezbedi potpuna relaksacija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

navikepozitivno razmisljanje
Komentari (0)
Dodaj komentar