„Ne bacajte na terasu“: Bizarno ponašanje stanara jedne zgrade zgrozilo sve (foto)

Sukobi i netrpeljivosti među komšijama nisu retkost, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja svedoči o jednoj takvoj situaciji u Beogradu. Povod nije nimalo naivan! Stanari jedne zgrade stanare susedne, pa su okačili na ulaznim vratima poruku upozorenja.

Ljutiti stanari tvrde da imaju i video-zapise koji potvrđuju njihove optužbe. Na Fejsbuk stranici „Moj Beograd“ osvanula je poruka koju su ostavili stanari jedne zgrade komšijama iz druge zgrade.

– Molim komšije sa poslednjih spratova ove zgrade levo da kondome sa svojim telesnim tečnostima ne bacaju na terasu susedne zgrade! Sledi prijava! Ovo je već slikano a i kamere postoje!

Objavu su pratili razni komentari među kojima i „Ovo nije smešno… Žalosno je. Zamisli tu bahatost da posle žestoke akcije zavrljačiš kondom bilo gde… kroz prozor… ili gde god, samo ne u kantu za otpatke! Bogami, i ja bih ovako reagovala ili još grđe!“

Drugi su konstatovali da je to „jedino smeće kom izvučeš DNK da saznaš ko ga bacio. O ljudi moji je l’ ovo istina“ i „sad znam zašto je prizemlje najjeftinije“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

stanarizgrada
Komentari (0)
Dodaj komentar