NE JEDITE ovo na prvom sastanku, BIĆE VAM NEPRIJATNO

Prvi sastanci su sami po sebi stresni, tako da ih ne bi trebalo dodatno komplikovati. Na kraju krajeva, svima nam je stalo da ostavimo što bolji utisak. A, ako tokom večere dođe do neželjenih probavnih smetnji, onda će vam samo biti neprijatno i sastanak će krenuti stranputicom. Naime, možda nikada o tome niste razmišljali, ali postoji lista namirnica za koje je preporuka da se izbegavaju na prvom sastanku.

Začinjena hrana

Ima ljudi koji to zaista vole, ali i tolerišu začinjenu hranu. Ako ste to vi, slobodno. Ali ako niste, nemojte pokušavati nešto novo ili se pretvarati da ste hrabri na prvom sastanku.

Hot dog

Kobasica koju možete da isečete nožem je mnogo bolje rešenje od bilo čega što morate da grizete, a može vas i isflekati senfom.

Špagete

Špagete nikako nisu najbolji izbor. Morate biti umetnik da biste se izborili sa ovolikim testom, a sem što može biti nezgodno, može da izazove i neprijatne pauze u razgovoru. Prskanje sosa svuda okolo je neizbežno, a vi to ne želite. Naručite njoke umesto špageta.

Sve što sadrži pasulj

Pasulj može ozbiljno da vam poremti i dan, a ne samo izlazak. Kobasica u pasulju je tako primamljiva, ali razmislite pre nego krenete u napad na tanjir pasulja. On izaziva veliko nadimanje i još manje primamljivije grčeve u stomaku i gasove, pa se suzdržite od ovog obroka i kod kuće dan uoči izlaska.

Isto jelo kao i on

Niste nimalo kreativni ukoliko naručite isto jelo kao i vaša pratnja. Ukoliko se odlučite za nešto drugo, uvek možete započeti razgovor o hrani koju svako od vas jede, posebno ukoliko dođe do neprijatne tišine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

naručivanjeprvi sastanak
Komentari (0)
Dodaj komentar