Ni Srbija ne zaostaje: ovaj KIČ trend uveliko hara, a na granici je teške BLAMAŽE (video)

Prosidba na očigled sveta? Na koncertu, sportskom događaju, nasred trga…

Zašto ljudi misle da je u redu iznositi jedan intimni čin u javnost?

Šta je u tome romantično?

Koliko je to kič-varijanta?

Koliko je otrcano i jadno?

Prema istraživanju koje je sproveo portal „Science Of Relationship“, od 400 ispitanika, samo 15 odsto je izjavilo da bi želelo da njihova prosidba bude javna, dok se 69 odsto izjasnilo da bi želelo da tako nešto zadrži u intimnoj sferi.

Štaviše, mnogi javnu prosidbu smatraju manipulativnim činom, s obzirom na to da je devojkama neprijatno da pred svima kažu ‘ne’.

A bilo je i slučajeva kada su prosci usred gomile ljudi, i pored buketa cveća, skupocenog prstena i violina bili – odbijeni i osramoćeni.

Zato stručnjaci poručuju svim budućim proscima da dobro razmisle pre nego što od svoje prosidbe naprave predstavu.

Šta vi mislite o tome i vidite li prosidbu kao javan ili privatni čin?

– Dijagnoza pi*paćenitis vulgaris, dodatno otežana elementom javnosti.

Ima jedan ludi Anđelko što se skine do pojasa na javim mestima i seče kožu žiletom na opšte čuđenje i zgražavanje prolaznika dok ne dođu komunalci pa ga sklone. (buudala)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

javna prosidbaprosidba
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A sta je svadba nego javni blam? Ne smeta kada cela povorka okicena u kolima ide kroz grad i trubi? Jos kum kada opali koji iz pistolja. To mora da se zna na Mesecu.

  • Dario

    Javne prosidbe i vjeridbe, pa još i obavezno klečanje, su teški kičeraj i neukus, „uvezen“ naravno iz Amerike. Šta je, uostalom, dobro odande stiglo ?!

    • Goga

      POTPUNO SE SLAŽEM SA VAMA

  • ANDREJ

    Socioloski je fenomen,da mladi u Srbiji,izrazavaju svoje rusofilsko opredeljenje javno,a u stvari,slepo sve kopiraju sto dolazi iz SAD-a.Radi se o hrani (samo u Meku),odevanju,muzici,modi oblacenja.Sisaju kosu kao Ameri… Bukvalno slepo slede,sve te nakaradne americke obicaje.Kada covek prodje bilo kojom Beogradskom ulicom, isti je osecaj,kao da ste u Bostonu,Klivlendu ili bilo kom americkom gradu.To kopiranje amerikanaca,izaziva jedan vrlo mucan osecaj.Kao da su nasi mladi ljudi,potpuno liseni ukusa,postali su jadni kopisti tih doseljenika u SAD. Sa druge strane,kada citate novine i elektronske medije.dobijate utisak,da Srbi (narocito mladji) jedva cekaju, da Srbija postane sto pre Srbistan,jedna od perifernih Gubernija Rusije.! Ta dvojnost u pogledima,veoma intrigira nase Sociologe,koji neznaju o cemu se ovde u stvari radi ?

    • Goga

      I OVO JE NA ŽALOST ISTINA. MLADI BEZ IDENTITETA, VRLO BRZO PRONALAZE MODEL LAK ZA KOPIRANJE. NISU SAMO ONI KRIVI, USTVARI NAJMANJE SU KRIVI.

    • Trakija

      Ma daj ne filozofiraj, odlicno se zna zašto je tako. Nema tu ništa intigantno za psihologe i sociologe.