Nije verovala da je njeno dete: Crnkinja rodila belu devojčicu sa plavim očima (foto, video)

Kao i mnoge majke kada je Sofija Blejk rodila svoju ćerku Tijaru, ona je očekivala da će devojčica ličiti na nju. Tijarin otac, Kristofer Perkins (60) je belac, ali su, u najmanju ruku, mislili da će njihova devojčica biti mešavina njih dvoje, prenose mediji u svetu.

https://twitter.com/eHealthyDaily/status/944172952584687616

Ostali su šokirani kada je Tijara rođena kao bela i plavokosa U početku su mislili da će joj koža i kosa verovatno potamneti godinama, ali se to nije dogodilo već je ostala jednako svetle puti kao i kada se rodila.

Doktori kažu da su šanse za ovako nešto neverovatne, odnosno jedan prema milion. Činjenica da majka i ćerka ne izgledaju nimalo slično izaziva brojne probleme  – jer ljudi ne veruju da su rodu.

Blejkova takođe ima još jednu ćerku iz prvog braka, koja je crna kao i ona. Kako je rekla, sada je i Tijara pita zašto se ona razlikuje.

https://www.youtube.com/watch?v=wdJgZ13SEec

„Kada se rodila bila sam toliko iznenađena da sam pitala babicu da li je uopšte moja. Nisam mogla da verujem da je toliko svetla i sa plavim očima. Ranije sam čitala o beloj deci koju su rađale crne majke, ali su obično imale tamnu kosu, a Tiara nema ni to“, ispričala je Sofija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bela devojčicacrnkinjadetemajka
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Vladimir

    Gledao sam pre koji mesec na jutjubu o telegoniji i onaj primer iz Rusije je interesantan.

  • Miroslav

    Ukucajte na Google „telegonija“ i objasnjenje ove pojave. O tome bi trebalo da se upoznaju i deca u osnovnoj skoli.