Nijedna pametna žena ne pristaje na ovo: Ni u ludilu ne radite ovih 5 stvari zbog muškarca

Ma koliko da volite muškarca sa kojim ste, neke stvari su jednostavno nedopustive.

Pametna žena nikad neće ovih 5 stvari raditi za svog partnera:

1. Pomagati finansijski

Svaka žena koja je muškarca finansirala se gorko pokajala zbog toga. Budite mu podrška kada je teško, ali nikad ne pristajte da budete neko ko će ga izdržavati, piše Stil.

2. Kupovati skupe poklone

Nikad mu ljubav ne pokazujte skupim poklonima. Ne pokušavajte da ga impresionirate tako što ćete potrošiti ogromnu količinu novca na njega, naročito ne na početku veze. Ovo će vašu vezu odvesti u pogrešan smer. Novac ne treba nikad da bude merilo ljubavi.

3. Menjati izgled samo zato što on to želi

Ženama je gotovo prirodno da menjaju izgled u skladu sa tim šta se njihovom partneru sviđa. Da se razumemo, nema ništa pogrešno u tome što ćete provesti malo više vremena sređujući kosu ili frizuru pre sastanka.

To je prilika da naglasite svoju prirodnu lepotu i da podignete sebi samopouzdanje. Ipak, trebalo bi da budete jednako samouvereni kada se pred njim pojavite u majici i farmerkama, kao i kad se pojavite u toj haljini koju on voli. Budite vi, budite svoji.

Nikada ne menjajte svoj izgled samo zbog muškarca, pa i da ga volite najviše na svetu. Ako vas pritiska da se oblačite kako on želi, da nosite frizuru kakvu on voli ili na bilo način koji menjate svoje telo, on nije vredan vašeg vremena.

4. Odustati od svojih snova

To što ste u vezi, ne znači da treba da odustanete od svojih snova samo zato što se partnerovi snovi ne poklapaju sa vašim. Naprotiv! Pravi muškarac će vas podržati u svim vašim namerama.

5. Izmišljati opravdanja za njega

Kad on pogreši, ponekad sigurno ima dobro opravdanje, ali nije na vama da ga izmišljate za njega. Na taj način se samozavaravate i, u suštini, dajete podršku njegovom neprimjerenom ponašanju u nekim situacijama. Kad zatreba, slobodno lupite šakom o sto… Naravno, mislimo figurativno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcivezazene
Komentari (10)
Dodaj komentar
  • Rašo

    Dakle neko želi da ubedi ženu da je po nju najbolje da bude sebična kučka, da gleda samo sebe i tada će joj biti dobro! Biće da tako može da radi samo ako je muškarac idiot a njoj prija da bude uz takvog. Posle se čude zašto im „nije išlo u životu“. Život je davanje i primanje, odnos ima dva smera. Svako ko misli da može samo da uzima je osim sebičnosti i prilično glup jer tako nešto u životu jednostavno nije moguće!

  • Gaga

    Treba pomoci ali da to neprodje suprotnoj strani u naviku

  • Anonimni

    Dobro receno treba pomoci ali da to ne predje u naviku

  • Anonimni

    Ne lupajte nisu svi muskarci isti dosta vise

  • DNK analiza je vrh

    Ne izdržavas ti dete sa ulice, već ono koje si napravio. Kad umreš, dete ide na ostavinsku raspravu i dobija svu tvoju pokretnu i nepokretnu imovinu

  • Nada D.

    Sve to što nije trebalo-uradila sam!Izgubila sam!

  • Sima kosmos

    Tako je,budite kučke i stipse. Mislite sa o na sebe. Muškarac ne treba da dobije ni podršku ni nežnost ni neku podršku u novcu kada prigusti ili se nešto kupuje. Zapravo najsrećnije ste ako uopšte nemate muškarca kraj sebe, šta će vam. A onda se pitajte zašto ste usedelice i zašto vam muškarci ne prilaze?

    • Cccc

      Naravno muskarcima netreba kupovati skupe poklone vec samo insistirati da oni vama kupuju i onda kazu zene nisu sponzoruse,zive na grbaci muskarca finasiski,kad se razvedu traze da izdrzavate nju i dete, uzme ti pola imovine iako je sedela kuci i caskala sa postarom. Bolje je i jednostavnije bez zena 100%

    • Milivoj

      Pročitajte tekst malo bolje! Nijedan muškarac ili žena sposobni za rad, a koji drže do sebe i svoga dostojanstva neće dozvoliti da ih neko izdržava. Pod tim se podrazumeva da se svako ko želi vezu ili brak potrudi koliko najviše može da doprinese toj zajednici. To je zapravo i svrha i smisao braka, osim ljubavi koja je preduslov svega. Nikad nisam razumeo muškarca koji npr. napusti posao jer mu ne odgovara ili isti uopšte ne traži pa očekuje da ga žena ili devojka trpi takvog. Osim ako nije invalid ili ne daj Bože bolestan pa ne može da radi, opravdanja za lenjost nema. Izgubio posao, idemo dalje….tražiš dok ne nađeš bilo šta a posle polako tražiš posao koji ti odgovara. Nije niko dužan nikoga da trpi. Odrastao čovek treba tako da se ponaša i da preuzme odgovornost za sebe i svoj život a ne da očekuje da ga uvek neko podupire kao babu u bolesti.

      • Anonimni

        Bravo Milivoje,zrelo razmošljanje to je suština malo je tavih nažalost