Nikada nikome ne pričajte o ovih 5 stvari iz svog ljubavnog života

Veza je odnos između dvoje ljudi. Iako je prirodno da neke stvari iz veze želimo da podelimo s najboljim prijateljima, postoje stvari koje su ‘svete’ i koje ne bi trebali da govorimo drugima, mišljenje je stručnjaka.

1. Ono što se događa u spavaćoj sobi
Treba da ostane u spavaćoj sobi. Vaš seksualni život bi trebao uvek da ostane samo između vas dvoje. Možda ćete ponekad doći u iskušenje da se požalite ili nešto otkrijete svojim prijateljima, pogotovo ako ste ljuti, ali pre ili kasnije ćete požaliti zbog toga.

2. Mane vašeg partnera ili partnerke
Ljudski je grešiti i imati mane. Ali, partner vam odlučio da vam veruje kada vam je poverio svoje nedostatke. Bez obzira koliko ste ljuti na njega ili nju, nemojte izdati ukazano poverenje jer to može samo narušiti stabilnost vaše veze.

3. Svađe i prepirke
Dugoročnog odnosa ne može da bude bez pokoje svađe. Ali, srećni parovi ih reše mirno i s razumevanjem. Ako se žalite prijateljima i pokušavate da dobijete njihovu podršku da ste vi u pravu, samo ćete pogoršati situaciju.

4. Finansije i novčani problemi
Svi imaju novčanih problema. Ako ste u ozbiljnoj veze, onda o tome trebate razgovarati. Svog partnera ili partnerku možete tražiti savet ili pomoć.

5. Nešto što vam je poverio ili poverila
Ni jedan odnos ne može opstati ako ne postoji međusobno poverenje. Ako vam partner ili partnerka povere neke važne informacije, a vi ih otkrijete trećoj strani, povredićete svog partnera i uništiti vaš odnos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakljubavpoverenje
Komentari (0)
Dodaj komentar