Novopečena majka otkrila da je svekrva špijunira

Jedna žena proživela je najgoru noćnu moru svake mame. Naime, anonima korisnica Redita pitala je druge kako bi se osećali kada bi njihov suprug dao svojoj majci pristup kameri za praćenje bebe u svakom trenutku.

Priznala je da ima 10-mesečnu bebu te da su ona i suprug nedavno angažovali dadilju. Dotad je njena svekrva čuvala dete jer je majka morala da se vrati na posao kad je beba napunila tri meseca.

Baka je udovica koja živi u udaljenom mjestu, prenosi Kidspot. Izrazila je želju da useli kod sina i snaje i da im pomogne s kuvanjem i ostalim kućnim poslovima, ali su je oni odbili.

“Stalno je tražila pristup kameri kako bi mogla da vidi šta dete radi preko dana dok je s dadiljom pa sam suprugu rekla da mi je to čudno. Ne bih to dozvolila ni svojoj mami”, napisala je žena.

Ipak, čini se da je suprug izneverio i udovoljio svojoj majci.

“Danas sam shvatila da sve prati i da zna tačno kada sam se vratila iz šetnje, kad smo i šta jeli i kada spavamo”, požalila se.

Sada se oseća povređeno jer joj je narušena privatnost.

“Ovo je zaista kršenje svake granice. Ne pretjeruješ – tvoj suprug je pogrešio i mora to da ispraviti”, rekla joj je u komentarima jedna korisnica.

“Promeni lozinku i preko kamere zalepi izolir traku”, dodaje druga.

Mnogi su upozorili da je snimanje bez znanja krivično delo koje se smatra špijuniranjem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamašpijuniranjesvekrva
Komentari (0)
Dodaj komentar