Objavila fotografije sa suprugom, ali svi su primetili samo jedno i žestoko je izvređali

Džena Kučer je profesionalni fotograf venčanja iz američke savezne države Viskonsin, i na svoje društvene mreže redovno objavljuje predivne fotografije na kojima pozira sa suprugom.

Međutim, jedna od poslednjih fotografija para sa plaže izazvala je buru pre svega negatovnih komenatra. S obzirom na to da Džena ima koji kilogram viška, mnogi su je pitali kako je moguće da je ‘ulovila’ tako zgodnog frajera sa isklesanim mišićima. Na ove kritike mlada fotografkinja je rešila da odgovori i stane na put zlim jezicima, te je pored fotke sa svojim suprugom Druom napisala:

– I sama sam se pitala kako ja, devojka s oblinama, mogu da imam njega, gospodina sa savršenim trbušnjacima? Zbog toga sam se osećala manje vrednom i kada bih se setila da nisam mršava, mislila sam da ga ne zaslužujem. Međutim, ovaj muškarac prihvata svaku moju oblinu, svako udubljenje, kilogram i bubuljicu zadnjih 10 godina i stalno me podseća na to koliko sam predivna čak i kada ja to ne mislim (i kada se ne istuširam nekoliko dana) – napisala je 29-godišnjakinja i zaključila:

– Moje ruke su velike, butine spojene, a zadnjica mi je neravna, ali to znači da ima više mene da voli njega i izabrala sam muškarca koji se može nositi s time. Ja sam mnogo više od svog tela, kao i on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda veličinu.

Njenu objavu podržali su svi i čestitali joj na iskrenosti. – Božei, predivna si. Srećan je što te ima. On je u dobroj formi i to je dobro za njega, ali sigurna sam da zna šta ima pored sebe – samo je jedan od brojnih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

oblineprozivanje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Vera

    lepo joj stoji…

  • Nataša

    Bravo za Dženu Kučer!!!