Od ove 3 vrste muškaraca bežite glavom bez obzira

Uvek zapamtite da je bolje biti sam nego u vezi sa pogrešnim momkom…

1. Večiti dečak

Reč je o momku koji ima određen broj godina, a nesumnjivo ga određuje tipičan sindrom Petra Pana. On je super spontan i zabavan i detinjasto iskren.

Toliko ćete se zabaviti sa njim da ćete potpuno zaboraviti na to da svaki dan spava do podneva, nema posao, vozačku dozvolu ili zdravstveno osiguranje.

Ako već niste u mogućnosti da puknete njegov zabavni balon, onda se barem izvucite iz njega.

2. Mlakonja

Ovaj momak je super fin. Uvek te pažljivo sluša, ljubazan je, mama ga obožava, a čak se seti i da ti s vremena na vreme donese cveće bez nekog posebnog razloga.

ALI, kod njega jednostavno nema strasti ni uzbuđenja jer je dosadan i predvidljiv kao svaki seks sa njim. Što je naravno misionarska i ništa drugačije.

3. Tipičan zavodnik

On je momak koji može da te odvede na bilo koju žurku, koji te besramno grli i ljubi kad god poželi, koji ti ne šalje poruke 2 meseca, a onda te zove kao da ste se videli juče, naravno, želeći da se vide opet jedno drugo.

On je uobraženi, prenaduvani momak koji uprkos tome uspeva da bude harizmatičan i šarmantan. U početku vam se verovatno čini super zanimljivim, ali nakon vrlo kratkog vremena shvatićete da to nije momak kojeg želite u svom životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškarac
Komentari (0)
Dodaj komentar