Od verenice je godinama krio svoju prljavu tajnu, otkrila ga na najgori način

Malo je slučajeva u kojima prevara ostane tajne, pa i jedan 35-godišnjak nije uspeo da svoj neobičan hobi sakrije od dugogodišnje verenice.

Naime, Taj Smit iz Engleske redovno je koristio usluge prostitutki iako je bio veren s pet godina mlađom Viki Kenvard.

Njegova verenica nije znala ništa o njegovim “izletima“ dok jednog dana nije dobila poziv s njegovog telefona. Naime, Taj je tokom seksa s prostitutkom slučajno pozvao Viki koja je imala i šta da čuje preko mobilnog.

Neverni muškarac plaćao je 130 funti prostitutkama za seks, dok je za verenički prsten izdvojio 10 funti manje.

Verenica je nakon toga proverila njegove bankarske izvode i shvatila da sve vreme plaća za seks. Kada ga je suočila s onime što joj je saznala, on joj je rekao da je to učinio samo jednom nakon masaže kako bi dobio “srećan završetak“.

– Bukvalno sam čula kako me moj verenik vara. Bila sam u isto vreme i besna i tužna. Srce mi je puklo, ali bila sam crvena od besa – ispričala je Viki za britanske medije, i dodala da je svog verenika upoznala 2013. godine kad su oboje radili na jednom gradilištu.

Par se verio još 2014. ali je ove godine Viki postala sumnjičava.

– Stalno je bio na telefonu i nije mi dozvoljavao da vidim šta radi. Neke noći satima ne bi došao kući, a nije mi ni ponudio objašnjenje gde je bio – rekla je ona.

Kada je saznala šta radi, Taj je uveravao da je bolje što je varao s prostitutkama.

– Pravdao se da mu one ništa ne znače, da je to samo seks – ispričala je prevarena devojka koja je nevernog verenika ostavila i sada je u potrazi za novom ljubavi, ali ovoga puta s muškarcem koji ne uživa u plaćanju seksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevaraverenik
Komentari (0)
Dodaj komentar