Odveo devojku u restoran, pa se rasplakao kada je video račun (foto)

Izlazak u restoran na Mikonosu, jednom od najekskluzivnijih odmarališta sveta, bivši britanski bokser Riki Haton dugo će pamtiti.

https://www.instagram.com/p/B1lqoU7grV-/

Ovaj sportista je devojku odveo u poznati restoran, i par je, između ostalogm, uživao u jednom od najskupljih komada govedine na svetu – Kobe Ribeye.

Svoje neprijatno iskustvo Riki je podelio sa pratiocima na Instagramu, i uz fotografiju računa napisao je: „Probudio sam se jutros u lokvi j****** suza. Tako mi i treba kad sam malo, debelo i pohlepno g***o“.

Ukupan ceh koji su platili iznosio je 1.927 evra, a Kobe odrezak koštao je neverovatnih 920 evra. Od ostalih cena treba izdvojiti i 490 evra vrednu flašu Dom Perignon Bruta i džin Hendricks od 120 evra.

Haton je u komentarima otkrio da je samo naručivao i da nije ni pogledao cene, a dodao je i kako se njegova devojka smejala kada je videla račun.

Britanski The Sun piše da je Haton sklon trošenju u klubovima i restoranima, pa je tako prošle nedelje na Tenerifima potrošio više stotina evra na flašu šampanjca i proseka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

računrestoran
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A tamo na slici Baja Patak pliva.

  • Anonimni

    Kakve su ovo nakaze sa istetoviranim rukama, vratovima, ovo je strašno gledati. Samo čekam da još i lica počnu da šaraju, a vjerovatno će ubrzo, samo da se prvi majmun toga sjeti i da počnu to da propagiraju, preko poznatih ličnosti i sportista.

  • Adolf

    Tako ti je to kad hoćeš da ispadneš frajer,a ne kontaš da su ti mozak razbili silni primljeni udarci.Kasno pališ propali bokseru.A sponzorušu baš zabole ona stvar, odradila je cenu kad se klopa slegla malo.