Oglas za izdavanje stana u Novom Sadu razbesneo ljude: ‘790 evra mesečno za ovo?’ (foto)

Cene izdavanja nekretnina skaču iz dana u dan – jedan oglas stana u Novom Sadu najbolje pokazuje kakvo je stanje na tržištu.

Već mesecima je jako teško naći pristojan stan u dva najveća grada Srbije – Beogradu i Novom Sadu – jer su cene „otišle u nebesa“. Za najam stanova često je potrebna čitava plata, a stanodavci obavezno traže i depozit, tako da su troškovi već na početku ogromni.

Kakvo je stanje najbolje pokazuje oglas u Fejsbuk grupi za izdavanje stanova u Novom Sadu, koji je postao viralan i na Tviteru.

Stanodavac navodi da izdaje dupleks od 89 kvadrata u Bulevaru Oslobođenja za 790 evra mesečno, a traži i depozit za dva meseca.

Stan ima hodnik, kuhinju, kupatilo, dnevnu sobu s trpezarijom, terasu, potkrovlje sa tri sobe. Ali, ljude je najviše iznervirao sam izgled stana – nameštaj nikako ne opravdava cenu koja je navedena.

Raspored je haotičan, a sve stvari su očigledno dotrajale. Doduše, stanodavac je naveo da se stan može izdati i bez nameštaja i da je krečenje u toku.

„Pa ima krevete na sprat, to je to. I teretanu u sklopu stana, znači realna cena skroz“, bio je sarkastičan komentar.

„Jao mogu da imam personalne treninge u stanu!!!!! Prodajem svoj i selim se u taj raj na zemlji“, još neko se našalio.

„Milje je gratis“, dodao je korisnik Tvitera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novi sadoglasstan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Ko je imao malo više keša, pokupovao je stanove onomad u vreme najveće inflacije za po 200-300 maraka, pa sad izdaje i bahati se maksimalno.Ali šta je mnogo, mnogo je…