Ona je magistar prava i godišnje zaradi 2 miliona dolara svojom – zadnjicom (foto)

Rumunska influenserka Andrea Vasile, zbog činjenice da je za godinu dana zaradila 2, 2 miliona dolara i to samo zahvaljujući fotografijama svoje bujne pozadine.

Ova 35-godišnjakinja iz Bukurešta bavila se veb dizajnom i živela prosečnim životom, dok u jednom momentu nije shvatila da pošteno može da unovči svoju ogromnu zadnjicu, pronašla je svoju ciljnu grupu i za dve godine uspela da na Instgaramu nabavi neverovatnih 3 miliona pratilaca.

Danas zarađuje od 750 do 7.500 dolara po jednoj objavi na ovoj društvenoj mreži, a tvrdi da je u moru sličnih dama kojima su zadnjice adut izdvaja to što je iskrena.

„Poznata sam po iskrenosti, po tome što ne tražim prečice i što priznajem svoje plastične operacije“, objašnjava Andrea, prenosi Žena Blic.

Njen Instagram nalog prepun je sponzorisanih objava, a zanimljivo je da je na većini fotki potpuno obučena. Retke su golišave fotografije, jer takve ova Rumunka dodatno naplaćuje – njihova cena je 6,99 dolara mesečno na stranici OnlyFans.com.

Ona ističe da je studirala, a potom i magistrirala pravo, ali i da je imala svoju marketinšku agenciju u okviru koje je savetovala influensere kako da povećaju svoj uticaj na mrežama. Na kraju je i sama rešila da se otisne u influenserske vode, a jasno je da ih ima u malom prstu.

Andrea je objasnila da je najvažnije što je bila poštena i iskrena u celoj priči, ali je dodala da su udela u ogromnoj zaradi svakako imale i marketinške metode, kao i činjenica da je pored provokativnih slika nudila i humor.:

„Uvek pokušavam da kombinujem humor i seksepil kako bih stvorila zabavan sadržaj.“

Ljudi je uglavnom obasipaju komplimentima, ali ima i ružnih komentara i uvreda. No, Andrea očigledno za iste ne haje!

„Najgori komentar koji sam ikad dobila bio je od osobe koja mi je rekla da ću goreti u paklu i kad se to dogodi – mirisaće na plastiku“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bogatsvozadnjica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nece tu biti u pitanju samo“zadnjica“ ,ima tu i konkretnih stvari!