Ono što prvo ugledate na ovoj iluziji otkriće kakvu moć uma posedujete

Poznato je da mozgalice i optičke iluzije pokreću vaš um, ali neke takođe mogu otkriti način na koji vaš mozak radi. Smatra se da ova neobična iluzija otkriva koja je vaša skrivena moć mozga – ali sve zavisi od toga koju životinju prvu ugledate, piše The Sun.

Želite li saznati vodi li vas u životu desna ili lijeva strana mozga? Dve životinje skrivene su u ovoj optičkoj iluziji, a ona koju prvu vidite otkriće vam kako tačno funkcioniše vaš mozak.

Jeste li već videli životinju? Optička iluzija prikazuje crno-belu sliku, naizgled su dve grane drveta, ali ako bolje pogledate uočićete jednu od dve moguće životinje.

Glava tigra koji riče

Leva hemisfera vašeg mozga je aktivnija od desne. Vi ste analitična osoba, veoma fokusirana na uspeh svojih ciljeva i organizovana. Kada se suočite sa problemom, skloni ste da budete logični, proračunati i objektivni. Međutim, ponekad previše razmišljate o odlukama koje donosite, proveravajući da li su tačne, zbog čega ste skloni da budete čvrsti. Zapamtite da će vam malo poniznosti pomoći da se odmaknete.

Vaše karakteristike ličnosti su sledeće:

Organizovani: Radite sve svoje stvari na planski način, kao da imate spisak.
Tačni: imate fiksne ciljeve i znate način da ih postignete.
Lucidni: emocije i osećanja vas ne sprečavaju da postignete svoje ciljeve.
Logika: imate dobre veštine za matematiku, nauku i organizaciju ideja.
Realistični: vaš svet je veoma stvaran. Nema mesta za bajke i fikciju. U svakom slučaju, iako vaši ciljevi mogu izgledati kao visoki za druge, znate da su stvarni i izvodljivi.

Majmun koji visi sa grane

Desna hemisfera vašeg mozga je veoma aktivna. Vi ste kreativna osoba koja ima mnogo inovativnih ideja. Kada se suočite sa teškom situacijom, radije verujete svojoj intuiciji (skoro uvek ste u pravu) umesto da se oslanjate na kritičko razmišljanje.

Savršeno znate da je svaki korak koji napravite u svom životu lekcija za vas i da čak i ako izgubite, to znači da se krećete ka uspehu svojih ciljeva. Za vas je putovanje važnije od cilja. Pošto ste sanjar, često se izgubite u svom raju. Za vas je od suštinskog značaja da s vremena na vreme ostanete na Zemlji, shvatite realnost i posvetite malo više pažnje svetu oko sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

optička iluzijatest ličnosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Test licnosti majmun odgovara u potpunosti meni svaka casr