Ono što prvo ugledate na slici mnogo govori o vašoj trenutnoj situaciji

Testovi ličnosti mogu biti vrlo zanimljivi. Postoji mnogo različitih i premda su mnogi sažeti i temeljni, poput Majers-Brigsovog testa ličnosti, ovaj test nije samo informativan, već i zabavan! Naš mozak obrađuje milione bitova informacija u sekundi od onoga što vaše oči vide kako bi protumačio ono što vidite. I ne obrađuju se sve te informacije ispravno.

Ponekad, kada postoji mnogo podataka za obradu našem mozgu, brzo ćemo doneti odluku o prioritetu onoga što smatramo najvažnijim i pokazati nam samo te stvari. Dobra optička varka iskorišćava ovaj proces mozga i preokreće stvari kako bi otkrila u deliću sekunde odluku koju vaš mozak donosi, kada prvi put gledate sliku. Svaki detalj slike stvoren je za otkrivanje različitog dela vaše ličnosti. To će vam pomoći da rasvetlite različite aspekte vaše psihe i pružiće vam bolje razumevanje sebe.

Pogledajte gornju sliku. Šta ste prvo videli? Krokodila ili čamac?

Ako ste videli krokodila

To znači da ste najverovatnije neko ko nastoji da gleda širu sliku stvari. Male stvari možete uzeti zdravo za gotovo, poput šetnje prirodom. Ne pridajete im važnost, kad postoje veće stvari na koje se možete usredsrediti. Verovatno ste vrlo praktična osoba i ne rizikujete puno. Oprezni ste i ne ostavljate mesta za nova iskustva ili stvari, prenosi Sensa.

Ako ste videli čamac

Znači da imate dobro oko za male detalje i da puno toga ne propuštate da primetite. Često vas opisuju kao jedinstvenu, neobičnu i kreativnu osobu. Ali nemojte se previše koncentrisati na male detalje kako ne biste zanemarili širu sliku. To je posebno važno ako ste umetnik ili student. Mogli biste da se fokusirate na jedan mali deo projekta i zaboravite da izvršite zadatak u celini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

iluzijatest ličnosti
Komentari (0)
Dodaj komentar