Opljačkao prodavnicu, a ono što je zatim uradio zgrozilo je i policiju (uznemirujući snimak)

Policija iz grada Palestin u američkoj saveznoj državi Teksas objavila je šokntan video snimak pljačke na kome se vidi kako je 40-godišnji razbojnik opljačkao, a potom zapalio ženu u jednoj prodvnici.

Robert Tompson ušetao je u četvrtak u prodavnicu u kojoj je radila Linda Kamajr. Kada mu je prodavačica okrenula leđa, loov je izvadio pištolj i uperio ga u nju. Potom je otvorio blagajnu i iz nje ukrao oko 700 dolara. Međutim, nije se zaustavio na tome. Otvorio je vrata prodavnice i počeo da razgovara sa jednom ženom. Nakon kraćeg razgovora, ženu je uvukao u prodavnicu i odgurao je iza pulta gde je bila i prodavačica. Obe ih je vezao i krenuo da ih poliva benzinom za upaljač. Na kraju je zapalio ženu koju je s ulice ugurao u prodavnicu.

– Rekao mi je da će sve će biti u redu dok god ćutim. Oči su mi bile prekrivene, nisam znala šta radi, a u sebi sam sve vreme molila Boga da me spasi – ispričala je prodavačica.

Žena koju je pljačkaš uvukao u prodavnicu identifikovana je kao Dela Vit-Denizeri. Nakon što je zapalio, uspela je da skine jaknu koja je gorela i da majicom ugasi plamen u kosi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lopovpjačkapolicijateksas
Komentari (0)
Dodaj komentar