Otac šestoro dece nastradao na plaži od udara talasa (foto)

Li Dingl (37), otac šestoro dece, poginuo je na plaži u Severnoj Karolini nakon što ga je udario talas, pri čemu je slomio vrat, objavila je na Tviteru njegova supruga Šenon, a prenosi NYPost.

– Moj partner, moja ljubav poginuo je u strašnoj nesreći. Igrao se na plaži s decom kada ga je pogodio veliki talas – napisala je skrhana supruga.

– Upoznali smo se kada sam imala 18, a on 19 godina, i otada smo bili zajedno. Nisam očekivala da ću se od njega oprostiti sa samo 37 godina. Ne znam kako uopšte da budem odrasla osoba bez njega, ali naučiću. Samo bih volela da ne moram – dodala je supruga, inače spisateljica.

Spasilačka služba ostrva Oak u Severnoj Karolini potvrdila je da je hitna pomoć pozvana odmah nakon nesreće, ali tada je već bilo prekasno. Li je preminuo u bolnici. Strani mediji navode da mu je silina udara talasa polomila vrat, a mozak mu je ostao bez kiseonika.

– Imao je veliko srca. Bio je skroman, dobar i izuzetno sposoban. Uvek su mu prioritet bili drugi – rekao je Dinglov poslovni partner.

Li je bio predsednik građevinske firme Atlas Engineering. Imao je šestoro dece, od kojih je četiri bilo usvojeno. Ćerka Zoi ima cerebralnu paralizu pa je o njihovoj porodici i nastojanjima da prilagode kombi ćerkinim potrebama snimljena i emisija na CNN televiziji.

Supruga Šeron odlučila je da donira Lijeve organe, a na stranici GoFoundMe do sada je prikupljeno 100.000 dolara kako bi se moglo porodici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

smrtđotactalas
Komentari (0)
Dodaj komentar