Otišao s devojkom na ultrazvuk pa doživeo šok: Nešto se ne podudara

Jedan momak otkrio je bio veoma srećan kada mu je devojka saopštila da će uskoro dobiti bebu, ali je tokom ultrazvuka doživeo neprijatnost.

– Devojka i ja smo pokušavali da dobijemo dete i prvi odlazak na pregled trebalo je da bude sjajan trenutak. Ali, kada sam video datum začeća na ekranu, bio sam užasnut – napisao je momak listu The Sun.

Rekao da su on i devojka raskinuli na nedelju dana i za to vreme oboje imali druge partnere. Ipak, vratili su se jedno drugome i oprostili prevaru, ali datum začeća ga je naterao da sve preispita.

Devojka je, naime, imala aferu samo nekoliko dana od njihovog zadnjeg seksa, a ultrazvuk je pokazao da je otac zapravo njen ljubavnik.

– Ultrazvuk daje indikaciju začeća, a time i verovatni datum rođenja na osnovu datuma poslednjeg ciklusa žene. Ali, jedini način na koji ćete sa sigurnošću znati ko je otac jeste DNK test nakon što se dete rodi. Što se tiče vaše veze, ako ste bili srećni pre i nakon ovog privremenog razdvajanja, verovatno možete učiniti da vaša veza funkcioniše. Ali morate naučiti da bolje komunicirate zajedno – odgovorila mu je psiholog lista.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkaotactrudnoćaultrazvuk
Komentari (0)
Dodaj komentar