Otkrila da je dečko vara zbog jedne stvari tokom seksa: ‘Odmah mi je bilo sumnjivo’

Pernil Torhov bila je u vezi sa svojim dečkom četiri godine, a onda je on otišao s društvom na putovanje nedelju dana. Kada se vratio, postala je jako sumnjičava prema njemu, a kada su imali seks, shvatila je da nešto nije u redu.

@pernilletorhov_

And my gut feeling was right 🤡 #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip

♬ original sound – szasgrandchildren

Kako piše Miror, s obzirom na to da su bili razdvojeni sedam dana, Pernil je ostala iznenađena kada je seks s njenim dečko trajao mnogo duže nego što je uobičajeno. Tvrdi da je bila toliko zaljubljena u njega da je zaključila da je sve umislila, pa je to isprva ignorisala.

Budući da je već bila prevarena u prethodnoj vezi, uverila je samu sebe da samo nepotrebno paničari. Međutim, njene sumnje uskoro su se potvrdile kada je njen dečko u poruci na Snapchatu priznao da je prevario. U poruci joj je napisao da se oseća prilično loše što joj to nije odmah rekao. Naime, jedan od njegovih prijatelja pozvao je dve devojke u njihov apartman na odmoru, a jedna je flertovala s njim. Prvo joj je rekao da ima devojku i da ne može da ima ništa s njom, ali prespavale su kod njih i ta devojka završila je kod njega u krevetu i tada se sve dogodilo. Napisao joj je i da nije to zaslužila jer je bila divna prema njemu te da je razočaran sam sa sobom.

– Tada se dovezao do mene i seli smo i razgovarali o tome. Zbog moje loše prethodne veze glava mi je govorila da ostavim tog dečka na licu mesta, ali moje srce je očigledno i dalje želelo da bude s njim jer sam bila jako zaljubljena u njega. Bila sam vrlo jasna kada sam mu rekla da će mi biti jako teško ponovo da mu verujem i nikada nisam zapravo prihvatila njegovo izvinjenje – rekla je Pernil.

Nakon dugog razgovora, Pernil je odlučila da svom dečku pruži još jednu priliku iako su joj njeni pratioci jasno poručili da ne žele da nastavlja vezu s njim. Neki mu, kako kaže, još uvek ne veruju u potpunosti, ali ih ne krivi. Svoju priču ispričala je na Tik Toku, a video je prikupio više od 700 hiljada pregleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dečkodevojkaprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar