Otkrila da je verenik vara 26 dana pre venčanja zbog jednog detalja, njen video pogledalo je 6 miliona ljudi

Žena tvrdi da je morala da otkaže venčanje nakon što je potpuno slučajno otkrila da je njen verenik vara. Tiktokerka Lila Li objavila je video u kojem je ispričala da je otkazala svadbu na kojoj je trebalo da bude prisutno više od 100 gostiju, a njena porodica je osudila tu odluku.

@starrie_lee

#storytime #callingoffwedding #fyp #cheating Calling off my wedding. Part 2 posting soon!

♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor – Tom Bailey Backing Tracks

„Otkazala sam svoje vjenčanje jer sam sada već bivšeg verenika pronašla na stranici za odrasle. Trebalo je da to bude veliko venčanje sa 101 gostom iz cele Amerike. Ali počeli su da se pojavljuju neki znakovi za uzbunu i počela sam da istražujem“, ispričala je.

Kaže da su bili tri godine u vezi, a poslednjih godinu dana vereni i njihove porodice odlično su se slagale. Ali kada je on uoči venčanja predložio da imaju otvorenu vezu, njoj je to bilo previše i otišla je kod prijateljice na nedelju dana da se smiri.

Prepoznala novu posteljinu na fotografiji

Jedan dan trebalo da ode i nešto obavi na svom računaru pa se vratila kući. „Upalila sam računar i videla da ima svašta u smeću, naravno da sam kliknula da vidim o čemu se radi. Sve je to bila izbrisana istorija posećivanja stranica za odrasle.“

Tada se vratila kod prijateljice i njih dve su krenule da istražuju tu stranicu. Nisu mogle da pronađe nigde njegovu sliku, a onda su otišle da potraže ima li nešto među oglasima gde su muškarci tražili muškarce.

Nije dugo prošlo i jedna joj je fotografija bila poznata. Prepoznala je njegov deo tela i svoju novu posteljinu koju je nedavno kupila za njihovu spavaću sobu. „Te posteljine su bile nove, tako da se ne radi o nečem starom, već o vrlo svežoj aferi“, navela je.

Ljudi joj pišu: „Spasila si se“

Spoznaja ju je šokirala i ubrzo je nazvala verenika kako bi ga pitala o čemu se radi. On se počeo da se izmotava i ponudio joj je neka izvinjenja, ali ništa nije moglo da je smire. Otkazala je venčanje 26 dana pre termina.

Njena je priča postala viralna na TikToku, a video je pregledan više od 6.6 miliona puta. „Žao mi je. Razvod je skuplji od venčanja, dobro si postupila“, „Nikom ne duguješ objašnjenje za svoje odluke“, „Spasila si se“, „Bravo, pametna odluka“, samo su neki od komentara ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevaravenčanjeverenik
Komentari (0)
Dodaj komentar