Ova žena zna tajnu VEČNE MLADOSTI!

Neke žene, prosto, ne stare. Često pomislimo da su otkrile tajnu večne mladosti. Jedna od njih je Apasra Hongsakula, koja danas ima 75 godina, a davne 1965. godine bila je mis Tajlanda. Apasra se udala i rodila sina, ali bračna sreća nije potrajala pa se razvela. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna, gde vodi poznati spa centar.

Prvo što “bode u oko” kad je reč o Apasri svakako je njen mladolik izgled. I danas, iako je već vremešna žena, izgleda za svoje godine – zastrašujuće mladoliko.

Apasrino lice je utegnuto je, a linija vitka kao i prije gotovo 50 godina kad su je proglasili najljepšom Tajlanđankom. Koja je njena tajna niko ne zna, a Apasra ne želi otkriti. Kaže da vodi jednostavan život, njeguje se, a ostalo je, kaže, dar prirode.

Ipak, strani mediji pišu da ljepotu navodno duguje estetskim zahvatima.

S druge strane, ona i njen menadžer tvrde da nikada nije išla pod nož, ali to sve poznate osobe tvrde – stoga se takve izjave uzimaju s rezervom. Ono što možemo primetiti je da očigledno redovno koristi nehirurške tretmane pomlađivanja kao što su punjenje hijaluronskom kiselinom, botoks, možda lifting lica koncem, razne pilinge i sl. Naravno, sve to uz redovnu negu, kozmetičke tretmane, vežbanje, posebnu ishranu.

Ipak – moramo priznati da žena odlično izgleda jer nekima ni sve gore nabrojano ne bi pomoglo da izgledaju ovako u osmoj deceniji!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladolikosttajlandzena
Komentari (0)
Dodaj komentar