Ova ženska osobina muškarcima mnogo ide na živce, užas

Skroz je neprivlačna

Takmičarski duh uopšte nije loša stvar, ali ako je verovati sajtu Yourtango.com, upravo ta osobina nas čini neprivlačnim za muški rod.

U studiji o najčudnijim razlozima zbog kojih muškarci napuštaju svoje žene, naglašeni takmičarski duh se pokazao kao veoma loša karakteristika, zbog čega su mnogi pobegli iz veze.

– Imao sam devojku koja je uvek morala da bude bolja u svemu, kaže jedan od učesnika.

– Ako sam ja imao loš dan na poslu, ona je imala gori, ako sam ja imala glavobolju, ona je imala još gori dan pre neki dan… sve je bilo takmičenje, i dobre i loše stvari.-

– Jedan od glavnih razloga za raskid sa bivšom bila je tuča koja je nastala nakon što sam slomio prst. Umesto da kaže nešto lepo, počela je da priča kako je kao dete slomila ruku i da je manje plakala od mene zbog prsta. Morala je da pobeđuje u svemu, uvek, a vremenom je postalo toliko zamorno da sam pobegao.-

Šta mislite, da li je zaista u pitanju iritacija ove karakteristike ili je u pitanju nesposobnost muškaraca da prihvate poraz?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ženska osobina
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • gordana.

    Apsolutno su u pravu muskarci koji se zgrazavaju ovakve nedotavne osobine svojih partnerki jer mnogo govori o osobi kao i o njenom odnosu prema partneru.Ta osobina ,je uopste vrlo iritantna u razlicitim medjuljudskim odnosima i pokazuje nezdravu sebicnost pored gluposti osobe ,.