Ove 3 stvari mudra žena ne traži od muškarca, a vi?

Nijedna mudra žena neće ove tri stvari tražiti od muškarca

Ne traži od njega da prihvati njene hobije ili interesovanja
Za vas dvoje je najvažnije da delite ljubav i poštovanje jedno prema drugom, a sve ostalo je nebitno. Ako ste oduvek sanjali da idete na ples sa svojim partnerom, ali on jednostavno nije tip, to ne znači da morate da odustanete od plesa. Isto tako, nikada ga nemojte prisiljavati da radi ono što mu se ne sviđa.

Ona ne želi da se njen muškarac promeni
Ona ne želi da njen muškarac promeni posao ili odustane od svojih hobija da bi provodio više vremena sa njom. Inteligentna žena zna da je ono što radi, ono što radi sastavni deo njegove ličnosti. Taj posao, hobi ili prijatelji su njegov sastavni deo, baš kao i ljubav prema njoj.

Ne tražite od njega da ignoriše druge žene
Činjenica je da muškarci imaju oči. On će, naravno, primetiti da ima i drugih žena koje su lepe i uredne, i to je sasvim u redu, sve dok ne flertuje sa drugim ženama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mudra ženazena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • gordana.

    Ovo nema veze sa mudroscu vec sa zrelim medjuljudskim odnosima i toliko spada u normalno ophodjenje da ne smatram mudroscu shvatanje da svako od partnera ima svoje osobine kojima bira i hobije i drustvo i odnos prema drugim osobama zenskog ili muskog pola.Zaista mislim da nisam izuzetak od zena koje ne vide znacaj veze u nedotavnim zahtevima ili mislima o provodjenju zajednickog vremena na ustrb bilo kakvog odricanja u koje spada i posao i hobiji koji ispunjavaju osobu kao i druzenjeJedino je , po pitanju zahteva u slucajevima zena koje „traze da ignorise druge zene“ potrebna mudrost partnerke jer postoje situacije u kojima neotesanost muskarca ,posebno u stabilnim i dugotrajnim vezama bude toliko iritanta za partnerku koja prisustvuje takvom ponasanju,koje i nije uvek odraz nekarakternog partnera vec upravo ta vrsta muskog ponosa koji se izgubi u pojedinim trenutcima zenskog koketiranja drugih zena da je umetnost partnerke da savlada svoj prezir prema ponasanju I DA U TRENUTCIMA SLABOSTI NE NACINI SEBE LJUBOMORNIJOM NEGO STO JESTE ,KAKO BI SE tumacilo.Ovakvo ucestalo ponasanje ne bi znacilo nerazumnost zene ali svako drugo ophodjenje prema zenama ma koje fizicke privlacnosti ispunjenoj partnerki naravno da ne smeta a posebno ne da bi se spusta tako nisko da trazi od partnera da se ne druzi ili gleda lepe zene,ali ne u prisustvu svoje partnerke jer za to treba imati slifa.