Ovi smešni, ali istiniti znaci ukazuju na to da sve žene na kraju postanu poput svoje majke

Kada smo bili male, želele smo da budemo kao naše mame. Onda smo malo porasle, pa su nam majke malo išle na živce i htele smo da budemo sve, samo da nismo iste kao one. Ali, malo-pomalo, većina nas se pretvorila u majku, makar malo, htele to da priznamo ili ne.

Sada je jedinstvena prilika da sumiramo koliko smo postale slične našim majkama.

Znajte da je ova transformacija verovatno već počela da se dešava, jer čak i naučnici kažu da mnoge devojke počinju da se pretvaraju u majke već u ranim dvadesetim.

Ako još niste svesne sličnosti, proverite ih prema ovim karakteristikama:

1. Kao i svaka prava majka, želite da budete ona koja najviše zna. Međutim, iako ste svesne da niste savladale sve tehnološke inovacije, čvrsto stojite iza činjenice da je sve to „baš za vas“.

2. Stižu gosti, a vi i vaša mama se borite da im prvi ponudite hranu.

3. Kuponi za promocije koje mama godinama mudro koristi postali su vaša rutina, a sada zajedno razgovarate i planirate kupovinu po promotivnim smernicama.

4. U sekundama odmora kod mame vadite i prelistavate ženske časopise, ali vam se čini da u njima zapravo ne prepoznajete veliki broj tih zvezda.

5. Mama vam predlaže da izađete zajedno i odmah se dogovorite o idealnom mestu za žurku – gde nema mnogo buke i gužve. Do nedavno, sigurno se ne biste složile oko toga, zar ne?

6. Niko ko je ovih dana došao u vašu kuću nije otišao, a da se vi i vaša majka niste progurale sa jaknama. Ne može da se ide napolje bez tople jakne. A gde je kapa?

7. Vaša deca gledaju programe za bebe i nazivaju vaše emisije dosadnim i besmislenim. Samo pogled na majku govori da ste i po tom pitanju postale slične. Nema više velike razlike u vašim interesovanjima, iako je razlika u godinama ista kao kada ste bili mnogo mlađi.

8. Porodični razgovori su odjednom postali mnogo ozbiljniji. I vi i vaša majka ste podjednako ozbiljni u svojim stavovima i raspravama. Nema više toliko nesuglasica.

9. Iako ste se toga plašile kada ste bile mlađe, sada se prema deci ponašate baš onako kako su se vaši roditelji odnosili prema vama: „Prvo operi ruke; jer sam ja tako rekao; Videćeš kad dođeš u moje godine. . .“

10. Otišle ​​ste u restoran na ručak i više vas nije sramota da kući nosite ostatke. Da ste mlađi, ne bi vam palo na pamet, ali sada konačno shvatate svrhu – nećete morati ništa da spremate ako neko bude malo gladan.

11. Iako ranije niste previše brinule o tome kada ćete večerati, sada ste sve više nalik na majku – zdravije je večerati ranije, pa želite da ovo pravilo uvedete i u svoju porodicu. Zaboravljate, naravno, da vas je to mnogo nerviralo.

12. Ako imate više dece, a pogotovo ako ste u poseti majci sa brojnim nećacima i nećakinjama – logično je da ćete se ponekad pomešati sa imenom kada se navalite na nekoga. Nekada vas je to mnogo nerviralo, priznajte. Pa zar je tako teško zapamtiti nekoliko imena? Um, izgleda da jeste.

13. Iako niste prehlađeni, hodate po kući kao i vaše mame, a maramice vam vire iz rukava ili zadnjih džepova. Glavna stvar je da su uvek tu ako je potrebno.

14. Uvek ste mislile da je vaša majka malo korpulentnija, jer nikada nije smela da dozvoli da se nepojedena hrana iz njenog tanjira baci u smeće. Ona je uvek bila ta koja je pokupila sve do poslednje mrvice, a sada ste vi revnosno preuzeli ulogu čišćenja tanjira. Vaša majka to više ne radi, jeste li primetile?

15. I još nešto što vas je uvek nerviralo kod vaše majke – taj prokleti preteći prst. Da, onaj koji trenutno gledate, ili ste upravo njime nešto objasnili svojoj deci.

Dakle, da li mislite da ličite na svoju majku?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majkasličnostzanimljivostizivot
Komentari (0)
Dodaj komentar