Ovih pet stvari nikako ne bi trebalo da radite dok ste u izolaciji

I dok za neke ljude vreme samoizolacije označava miran period koji će provesti kod kuće s najbližima i raditi na stvarima za koje do tada nisu imali vremena, za druge je to isto vreme poput prokletstva.

Trenutna situacija ni za koga nije laka i zahteva različite vrste odricanja. Ipak, to ne znači da bi trebalo da klonete i pretvorite to vreme u pakao, stoga vam donosimo listu pet ključnih stvari koje ne bi trebalo da radite kod kuće dok traje vreme samoizolacije.

Praćenje profila na društvenim mrežama koji u vama izazivaju negativne osećanja

Imate potpunu slobodu koga možete da pratite na socijalnim mrežama, a koga ne, zato pametno birajte i ne budite mazohisti koji prate neku osobu iako vas živcira, ljuti ili vam svojim objavama izaziva napade panike.

Razgovor o negativnim temama i potpuna izolacija

Povežite se sa svojim ukućanima umesto da se na mesec dana povučete u svoju sobu. Prisećajte se starih vremena, smejte se i družite umesto da vam ceo život bude jedan veliki sivi oblak.

Negativno razmišljanje

Pokušajte da svoje misli usmerite na zahvalnost za sve što imate umesto da se brinete zbog onog što vam nedostaje. Čitajte motivacione knjige, gledajte komedije, meditirajte i činite sve što je u vašoj moći da održite pozitivan i zdrav duh.

Život u haosu

Sada je pravo vreme za jedno veliko prolećno čišćenje životnog prostora. Umesto da živite u neredu i prljavštini, organizujte malu radnu akciju (čak i ako živite sami) i raščistite sve ormare, dubinski očistite ceo stan i automatski ćete se osećati sjajno.

Nekretanje

To što ne možete šetati po gradu ne znači da ne možete odraditi sjajan kućni trening za koji vam i ne treba oprema. YouTube je prepun videa fitnes trenera s odličnim vežbama koji se mogu odraditi bilo gde pa zaista nemate izgovor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izolacijakarantin
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    o da izbjegavaj ga na trgu