Ovim trikom je princeza Dajana izluđivala paparace (foto)

Princeza Diana bila je jedna od najfotografisanijih žena, a ljude je fascinirao svaki njen korak. Međutim, ona je uvek vrlo otvoreno davala do znanja da ne voli pažnju javnosti i mrzela je što je paparaci u stopu prate.

Kako bi zadržala barem delić svoje privatnosti, lejdi Di se služila malim trikovima kojima je izluđivala fotografe koji su je satima čekali ispred rezidencije.

Njena lična fitnes instruktorka Dženi Rivet otkrila je kojim se modnim trikovima služila kako bi otišla u teretanu.

– Svako malo bi mediji kampovali ispred njenog doma s kamerama, fotoaparatima i ostalom opremom. Njoj je to bilo neverovatno, nikako joj nije bilo jasno zašto se toliko bave njenim privatnim životom kad u svetu postoje mnogo važnije stvari. Ona nikada nije tražila tu pažnju. Sećam se da joj je jedna od taktika bila da svaki put dođe u istoj Virgin Active majici. Tako bi fotografima sve fotografije izgledale identično pa bi na njima i manje zaradili jer se smatralo da su zastarele. Mislim da joj je to bio pametan potez – rekla je instruktorka.

Prisetila se i koliko je bila nervozna kad je dobila ponudu da vežba s princezom Dajanom.

– Bila sam jako nervozna. Došla je do mene, a ja sam stajala i divila se njenoj lepoti. Sećam se da mi je rekla: ‘Oh, Dženi, šta ćemo učiniti sa ovim telom?’ Ubrzo smo postale jako bliske i imala je poverenja u mene. Nekoliko sam joj puta rekla da mi ne govori neke stvari jer ako se sledećeg dana pojave u medijima, pomisliće da sam ih ja otkrila novinarima – prisetila se Rivetova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

paparacoprinceza Dajana
Komentari (0)
Dodaj komentar