Ovo su brojevi anđela: Ako ih vidite često, protrljajte dlanove – uskoro će vam se osmehnuti bogatstvo

Obično dolaze u grupama od po tri broja, a možete ih videti na registarskim tablicama, u brojevima telefona, na računima i na posterima. Niz se ponekad može prekinuti, na primer 3303 takođe važi kao 333.

U nastavku vam donosimo najčešće brojeve anđela i njihovo značenje.

111

Nemojte paničiti ako primetite ovu sekvencu ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta dnevno, nedeljno ili mesečno. 111 nam daje znak da je sada pravo vreme da rizikujemo, promenimo navike, započnemo projekte ili promenimo ljubavnu vezu. Držite oči širom otvorene da biste iskoristili najbolju priliku.

222

Ova sekvenca je metafora za rast. Ako često viđate 222, nastavite da brinete o semenu koje ste posadili. Drugim rečima, budite uporni u onome što radite, bilo da je to vezano za vašu profesiju, vezu ili finansije. Možda vam se u trenutku kada vidite ovaj znak ne čini da napredujete mnogo, ali svaki mali trud je tu da biste u skorijoj budućnosti ubrali plodove svog rada. Ponekad možete biti u nedoumici da li ste na pravom putu, 222 je potvrda da nastavljate.

444

One vam se najčešće pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz raskid veze ili braka, nosite se sa teškom bolešću ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj niz brojeva je najjednostavniji znak da je anđeo čuvar blizu i da vam daje osećaj udobnosti. Ovi brojevi se takođe često viđaju kada, na primer, date veoma uspešnu prezentaciju na poslu ili uživate u odmoru iz snova. I u tom slučaju znače da su oni vaši anđeli i da su najverovatnije „imali svoju ruku“ u tome.

555

Tri petice nose sa sobom vibraciju pozitivnih promena. Takođe, što češće vidite ovu sekvencu, poruka postaje jasnija. Ako ste okruženi nizom od 555, to može značiti da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promenu. A to vam takođe može signalizirati skoru promenu, tako da se možete pripremiti unapred. Ako se pitate da li je određeni pravac promene dobar, česte tri petice su uvek potvrda.

777

Sedam je srećan broj, a tri nedelje zaredom povezane su sa duhovnošću. Tako ćete ih najčešće sretati u periodima svog života kada je duhovno na prvom mestu. Anđeli ne poznaju religije i podjednako komuniciraju sa svim ljudima. Ovo takođe može biti znak da vam je potreban određeni duhovni segment i da ćete možda morati da se bavite sobom iznutra.

888

Ako se često susrećete sa ovim nizom, možete protrljati dlanove jer to znači da će vam se bogatstvo uskoro osmehnuti. 888 je takođe znak da će nam anđeli pomoći da unesemo obilje bilo koje vrste u naše živote, bilo da se radi o zdravlju, romantičnim vezama ili poslu. Takođe, neka to bude podsetnik za širenje bogatstva, jer se na kraju dobro uvek dobro vraća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brojevizanimljivostizivot
Komentari (0)
Dodaj komentar