Ovu sjajnu metodu za otklanjanje bola koristi i CIA, tvrde da deluje! (VIDEO)

CIA ima posebnu metodu koja navodno čini da bol potpuno nestaje, a koju su nedavno usvojili brojni TikTokeri tvrdeći da deluje.

Na snimku se prikazuje deklasifikovani CIA-in dokument u kojem se detaljno opisuje bizarna tehnika, govoreći da se ona ‘u suštini koristi za širenje svesti i navođenje na interakciju s nefizičkim energijama’. Tehnika uključuje vizualizaciju dela tela koji boli i ponavljanje broja.

„Dakle, pogledaćete ili vizualizovati deo vašeg tela koji vas boli i ponovićete broj 55515″, navodi se u videu i objašnjava da metoda zapravo dolazi iz programa Gateway Instituta Monroe, ‘medicinskog programa koji je CIA koristila u svojim istraživanjima u projektu Zvezdana vrata’.

I zaista, kopija dokumenta na internetu opisuje ‘svakodnevne alate’ koji treba da se koriste ‘u vašem fizičkom budnom životu’. Pod odjeljkom o smanjenju ‘signala bola’ stoji: “Gledajte zatvorenih očiju u onaj deo tela koji je izvor signala boli. Dok gledate, ponavljajte u mislima broj 55515. Kada radite ove dve stvari, signali bola polako će se smanjivati ​​sve dok više ne prestanu“.

@5dlightshow

#fyp #conspiracy #foryou #conspiracytiktok #foryoupage #conspiracytheories #conspirancytheory #greenscreen

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Ideja je postala nešto poput viralnog trenda, a mnogi su je sami isprobali i tvrdili da funkcioniše. Jedan TikToker je podelio svoj video pod nazivom: „Zašto, dođavola, ovo radi?“ Neko drugi je napisao: „Isprobavam trik 55515… i uspeva.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolmetodaotklanjanje bola
Komentari (0)
Dodaj komentar