Pijani kum udarao mladu i vukao je za venčanicu: Ovaj brak je najveća greška

Slike sa venčanja u Engleskoj postale su potpuni hit, a ljudi kažu da uopšte ne mogu da pohvataju detalje skandala koji se odigrao.

Tomas Rajdan Vilson bio je svom bratu kum na venčanju, a u toku proslave u hotelu izazvao je pravi skandal izjavom da „njegov brat Stefan nikad nije trebalo da oženi Erin Mejson Džordž“.

Ta izjava usledila je nakon što je cela porodica pokušavala da pijanog mladoženju popne uz stepenice. Cela proslava protekla je uz obilje alkohola, a za zvanicama ni najmanje nisu zaostajali i mlada i mladoženja. Nakon što su Stefana popeli uz stepenice, Tomas je počeo da vređa mladinu rodbinu, uz izjave da „nikad nije trebalo da oženi učiteljicu i da njegov brat više nije Vilson“. Nije se tu zaustavio, već je i udario mladu, a onda je zgrabio za venčanicu i krenuo da je vuče po stepenicama, a paralelno sa tim tukao se sa mladinom majkom i sestrama koje su pokušavale da joj pomognu.

Stefan je inače vojno lice, dok je Tomas čuvar u zatvoru. Nakon ovog skandala, sve je dospelo na sud, gde je tužilac objasnio da je Tomas eksplodirao kada je porodica pokušala da odvede Stefana u krevet jer je previše pijan.

Nevestina majka izjavila je da je situacija eskalirala kada je Tomas probao da je udari, a onda zgrabio venčanicu svoje snaje i povukao je, zbog čega je mlada pala niz stepenice.

Tomas se nije ustremio samo na mladinu porodicu, već i na menadžera hotela, pa je dobio i tužbu zbog uništavanja imovine.

Tomas je negirao sve optužbe, a njegov branilac tvrdi da su incident izazvale mladina majka i cela njena porodica. Tomas je na sudu izjavio da je navodno video da je nevesta opsovala i udarila njegovog brata, a takođe je izjavio da su Stefana „gurali uz stepenice tako da padne“.

Mladin otac izjavio je na suđenju da Tomasu ovo nije prvi put. „Ne mogu ni da krenem da nabrajam koliko je zabava uništio na sličan način“.

Epilog je da je Tomas osuđen na 12 meseci humanitarnog rada i 240 sati neplaćenog rada, uz 250 funti koje treba da isplati mladi i njenoj majci, kao i po sto funti rođacima i menadžeru hotela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haossvadbavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar