Pitanje jednog preljubnika pokrenulo lavinu: Da li “švalerki” treba kupovati poklone?

Jedan čovek je na sajtu za objavljivanje ispovesti, pitao čitaoce da li svojoj ljubavnici treba da kupuje poklone, pa je dobio razne komentare.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je pitao čitaoce nešto što je definitivno pokrenulo lavinu komentara, a tiče se preljube:

“Da li švalerki treba kupovati poklone? Ako treba, koliko često, u kojoj vrednosti i šta? Nadam se konstruktivnim predlozima”,  napisao je ovaj čovek, a onda su usledili komentari:

– Naravno, što češće. Pa nije se zaljubila u tebe, jer si moralna gromada.

– Hahaha, ja sam se u svog stvarno zaljubila bez ikakvih očekivanja, pa me vremenom navikao na nakit, torbice, bundice, parfeme. Na početku su mi pokloni smetali, ali onda sam shvatila da sam dovoljno jadna što sam druga i što ga ne mogu ostaviti, pa neka bar i on plaća neku cenu.

– Pokloni joj uramljenu slike tebe i tvoje žene kako se je*ete i reci joj da to okači negde na vidno mesto. Nadam se da sam ti pomogla.

– Kupite cveće vašoj voljenoj ženi, ali ne zaboravite i vlastitu. Alan Ford

– Pa stan, auto. Nije se sigurno zaljubila u lika koji vara ženu.

– Ne znam koja žena bi pored ovoliko slobodnih muškaraca bila s nekim zauzetim, takva osoba (kao i ti) nema morala i naravno da je sa tobom iz nekog interesa i očekuje poklone.

– Radila sam u radnji sa nakitom, svaki dan su dolazili muškaraci da kupuju poklon za ljubavnice i u većini slučajeva mi kažu da ćutim ako dođu sa ženom, da mi veruju, pa zato dolaze kod mene u smenu itd. Nikada nisam pričala nikome o tome, radila sam svoj posao i nije me se ticalo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferapoklonprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar