Pogledajte kako izgleda žena koja je potrošila 200.000 evra na plastične operacije

Proglasila je samu sebe ‘ljudskom Barbi lutkom’. Australijanka Tara Džejn Mekonahi je transformisala svoj fizički izgled do neprepoznatljivosti. A na njega je čak potrošila skoro 200.000 evra. Sve je na sebi promenila, čak i više puta.

Grudi je povećala pet puta, nos je operisala šest puta, a ne treba zanemariti i višestruke doze botoksa i filera. Na ulicama Melburna Taru je teško ne primetiti dok ponosno šeta, hvaleći se svojim izgledom. Njen ten rezultat je preteranih odlazaka u solarijum zbog kojih je njena koža poprimila ‘bronzanu’ boju. Tara (33) je inače zaposlena u zdravstvu.

Dokumentarna serija ‘Mirror Mirror’, koja je pratila Australijance opsednute odlaskom pod nož, ugostila je i Taru, gde je samu sebe tada opisala ‘kao nadograđenu Barbi lutku ograničenog izdanja’. Njena želja za konstantnom ‘doradom’, bez obzira na pozamašan broj operacija, ne jenjava, štaviše, svaki put je sve veća.

– Trenutno već imam silikonske implantate za grudi i jednostavno nisam zadovoljna njima – rekla je jednom prilikom, kada je primetila manje ‘smežuranje’ na koži svojih grudi i smatra da bi taj problem rešila implantatima koji će popuniti tu kožu.

Lekari koji su joj rekli da je njenih 45 kilograma premalo za ugradnju većih implantata razočarali su je.

– Stvarno sam zabrinut za Tarino dobro. Ne samo zbog operacija. Ona stvarno mora da bude i fizički i psihički zdrava – poručio je dr. Nassif. Ipak, Tara tvrdi da je ništa neće zaustaviti na putu ka postizanju željenog izgleda.

Njezin obim grudi iznosi skoro 94 centimetra, struka 43 centimetra i bokova 73 centimetra.

– Za mene nema ograničenja kada je reč o plastičnoj hirurgiji. Stvara neverovatnu zavisnost i već želim veće grudi. Čim putovanja budu dopuštena, planiram da se vratim u inostranstvo kako bih posetila svog hirurga i povećala veličinu grudi s trenutnih 1050 ccm na 1500 ccm – priča australijska Barbika.

– Plastična hirurgija je ono što me radije. To mi daje samopouzdanje da budem najbolja verzija sebe – objašnjava Tara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

estetske operacijeizgled
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Sneki

    Ko će ovo da ženi, majko moja?

  • Ljiljana

    Žena je psihički bolesna. Pri tom, nema veze sa ni sa kakvom Barbikom. Kao da je izašla iz nekog horor filma.

  • Zoka

    Strašno ne liči ni na lutku kao vanzemaljac