Pogledajte šta je uradila doktorka iz Srbije da spasi povređenog vozača

Saobraćajne nesreće događaju sve svakog dana širom sveta, a unesrećenima u pomoć priskače tim Hitne pomoć kojima je jedino bitno da pomognu onima kojima je najteže.

Snimak na kojem se vidi kako 27-godišnja lekarka Katarina Kostić pomaže vozaču povređenom u saobraćajnoj nesreći na Pupinom mostu u Beogradu postala je pravi viralni hit.

Snimak pokazuje kako doktorka ulazi kroz gepek smrskanog automobila kako bi pomogla povređenima, dok policajac istovremeno pokušava na silu da otvori vrata kako bi došao do vozača.

– Dugo sam čekala ovaj posao i dočekala sam ga. Imala sam mnogo sreće. U poslu lekara u Hitnoj pomoći, a ne u domu zdravlja ili u klinici, pronalazim sebe. Volim da pomažem ljudima, spašavam živote. Jedva smo izvukli čoveka iz smrskanog automobila. Pre toga smo proverili njegove životne funkcije. Bio je svestan, što nam je bio veliki podsticaj da ga što pre izvučemo i prebacimo u hitnu. Morala sam to da uradim – rekla je doktorka, a prenosi Kurir.

– Naš posao je što pre reagujemo i ja u tom trenutku nisam razmišljala o sebi već o čoveku kojem je potrebna pomoć – rekla je 27-godišnjakinja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

doktorkanesreća
Komentari (0)
Dodaj komentar