Pogledala je fotografiju koju joj je poslao dečko i odmah shvatila da je vara

Sidni Kinč uhvatila je svog dečka u prevari i to sve zbog jednog neobičnog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je on poslao.

Svoje otkriće podelila je na TikTok-u kako bi upozorila druge devojke da uvek dobro prouče fotografije koje im dečko šalje.

@sydneykinsch

check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp

♬ original sound – Mandy Patinkin and Kathryn G

U videu je pokazala fotografiju svog dečka koji sedi u automobilu i nosi naočare za sunce. Isprva, teško je uočiti šta je Sidni videla i shvatila da nije veran, ali u njegovim naočarama krije se jedan detalj – noge druge devojke.

Nedelju dana nakon što je dobila fotografiju, saznala je celu istinu. U komentarima je objasnila da je dečko sa kojim je bila četiri godine u vezi varao s čak pet različitih devojaka, ali sve je saznala tek nakon mesec dana. Prvo nije želeo da joj prizna šta se događa, ali njegovi prijatelji otkrili su joj sve detalje o njegovom ponašanju.

Video je prikupio 1,3 miliona pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njenim istraživačkim veštinama.

– Ne znam kako si to primetila, ali svaka čast – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dečkofotografijeprevara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Nista ne kapiram? Pa koji decko ne vara devojku i koja devojka ne vara decka danas? Danas se ne zna ko s kim vise. Danas vam deckici varaju devojke sa ovcama i kozama a devojke deckice sa cicama i drugim devojkama.