Policija SKROZ zbunjena: Na olujnom nebu uočen NLO? (video)

Policiju Zapadne Australije potpuno je zbunio bizaran snimak kamere za nadzor, nastao tokom oluje koja je u nedelju uveče izbila kod mesta Brum na severozapadu zemlje.

https://twitter.com/BroomePol/status/1097000085920014337

Kamera je snimila munje koje paraju nebo, da bi se u, jednom trenutku, na snimku, u gornjem levom uglu ekrana, pojavio misteriozni leteći objekat.

„Neidentifikovani leteći objekat“ je lebdeo nekoliko sekudi, da bi potom nestao iz kadra. Snimak NLO-a izazvao je veliki broj raznovrsnih komentara na društvenim mrežama.

I dok neki nisu baš bili ubeđeni da reč o vanzemaljskoj letelici, drugi su tvrdili da su ovoga puta definitivno dobili potvrdu da „mali zeleni“ postoje, prenosi Njuzhab.

Oni sumnjičaviji, koji uvek traže razlog svega, pretpostavili su da je u pitanju odsjaj svetla od sočivo kamere ili refleksija fara automobila (iz donjeg desnog ugla), koji je u vreme nastanka snimka tuda prolazio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nebonlopolicija
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • koozna

    Pogledajte pažljivo,vozilo dole desno.Onog momenta kada se NA kolima pojavi svetlost pojavi se i“NLO“.Pokretanjem istog,tog vozila,unazad „pokreće“se i NLO kao refleksija svetla na sočivo kamere i vazduha prepunog vlage pred olujom,sve u skladu sa pokretima vozila.Policija zbunjena?…pa ovo bi shvatili i ovi naši.Kakvih IH,tek tamo,Australija ima…

  • Iskusan

    Ne kažem da ne postoji život van Zemlje, ali imam gomilu nekih objašnjenja koja podupiru skepsu : Jednom sam na ulici slikao neke ljude, jednog po jednog … Bilo je predveče, kamera je bila elektronska (bez filma). Kada sam kasnije pogledao sve što je snimljeno iznad glave jednog od slikanih bila je jako lepa, pravilna svetlosna lopta. Pokazao sam mu snimak i rekao : “ Vidi, iznad glave ti je neka kugla energije !“ Odgovorio je : “ Ma pusti, sav sam lud !“ Nekako, mirno to prihvativši. Kasnije sam video na nekim drugim slikama iste te „energetske lopte“ i ukapirao da je rosila neka kišica i da se radi o kapi vode na mom objektivu …

  • ANDREJ

    Ako bica sa drugih planeta uopste postoje,treba da ih zamolimo,da se vise ne kriju od nasih pogleda. treba da ih najusrdnije zamolimo,da hitno uspostave kontakt sa nama ljudima.Prvo sto bi trebalo da ih zamolimo,da urade sve sto mogu (a sigurno mogu mnogo),da sprece nas bica sa Zemlje,da se medjusobno dokrajcimo.Kako stvari idu, ima sve vise izgleda,da ludacke velike sile,kako sa zapadne hemisfere,tako i sa istocne,zapocnu Treci POSLEDNJI svetski rat,koji ce sve nas zemljane.unistiti „NA MRTVO“,kako pise na tabletama za unistavanje komaraca RAID !!!

  • Anonimni

    astrolozi su za ovu godinu i najavili otkrivanje postojanja vanzemaljskog zivota

    • Anonimni

      Koji astrolozi? Možeš li nam ostaviti neki link?