Posao iz snova na privatnom ostrvu, plata 120.000 dolara (foto)

Izuzetno bogata porodica sa Floride u SAD, plaća oko 120.000 dolara godišnje paru koji će se brinuti o njihovom privatnom ostrvu na Bahamima.

Ako želite da živite ostrvskim životom, ali nemate novca za to – ova prilika može biti idealna. Porodica sa Floride traži „iskusni“ par koji će postati dugogodišnji član tima, koji će im pomoći u upravljanju njihovim nekretninama na Bahamima.

Unajmljeni par uživaće u pogodnostima stalnog zaposlenja, uključujući smeštaj, zdravstvenu zaštitu i stomatološke beneficije, kao i automobil predviđen za radne zadatke.

Njihove osnovne dužnosti uključuju brigu o velikom seoskom imanju na Floridi, koje se sastoji od tri kuće, devet kupatila i imanja na Bahamima, koje se sastoje od četiri kuće sa po četiri spavaće sobe u svakoj kući.

Povremeno će par obavljati i poslove dočekivanja gostiju na aerodromu. Posao podrazumeva i obavljanje kućnih poslova, održavanja higijene, pranje veša, peglanje.

Radno vreme je od ponedeljka do petka, od osam ujutru do pet popodne, sa povremenim vikend angažmanima, koji bi se plaćali kao prekovremeni rad.

Kandidati treba da imaju dozvolu za rad u SAD, kao i da poseduju vozačku dozvolu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bahamiposaoprivatno ostrvo
Komentari (0)
Dodaj komentar