Poslala provokativni selfi bivšem koji je varao da mu pokaže šta je izgubio, ljudi joj pišu: ‘Sramotiš se’

Kada je saznala da je dečko prevario, Grejs Meklin je bila ljuta i odlučila je da mu se osveti. Bacila je sve njegove stvari u hotelski bazen, jer su u tom trenutku bili na odmoru, ali nekoliko meseci kasnije shvatila je da joj to nije bilo dovoljno.

Kako piše The Sun, Grejs je bila jako povređena kada je saznala da je njen dečko bio neveran tokom putovanja s prijateljima na Ibicu, i to tako što je nazvala devojka s kojom ju je prevario, pa joj jedna osveta jednostavno nije bila dovoljna.

Naime, svom bivšem dečku poslala je neku vrstu čestitke kojom ga je podsetila na „njegov gubitak“. Prvi deo čestitke prikazao je video Grejs kako se njiše u oskudnom bikiniju, pokazujući svoje obline, a tekst je glasio :“Žao mi je zbog tvog gubitka“. Također mu je napisala i: „Želim ti lep život pacove, srećno u pronalasku druge žene poput mene. Nadam se da je ta devojka bila vredna svega“.

Na dnu čestitke dodala je link koji je vodio na aukciju na eBayu gde je njen bivši mogao da licitira za ostatak svoje odeće.

I dok ona tvrdi da ga je prebolela i da je samo želela da mu se još jednom osveti, korisnici društvenih mreža bili su uvereni da joj je još uvek stalo, a neki su rekli i da je njen potez bio sramotan.

– Pokazala si mu da i dalje misliš na njega, bravo – napisala je jedna korisnica.

– Ovo vrišti „ne mogu da te prebolim“. Sramotiš se – dodala je druga.

Ipak, nekim korisnicima se njena ideja dopala, pa su je pohvalili. „Meni je ovo genijalno.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivšidevojkaselfi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Durex

    Takvih selfi cica ima mali milion.Šta je on izgubio, da mu je bila dobra, ne bi je varao.A njoj su naravno bitni pregledi i lajkovi, pa sad nek’ se slika.