Potrošio 50.000 evra da izgleda kao vilenjak: „Vilicu su mi lomili na pet mesta“ (foto, video)

Luis Padron iz Buenos Airesa već je potrošio 50.000 evra na razne operacije kako bi izgledao kao Plejadijanac – mitološko vanzemaljsko biće u čije postojanje čvrsto veruje.

Da bi to postigao, napravio je šiljaste uši, povećao oči, izbelio kosu, i potpuno preoblikovao vilicu koja je zbog operacije morala biti slomljena na čak pet mesta. Međutim, Luisu to nije teško palo. Štaviše, kaže da je spreman za još.

– Planiram da uklonim Adamovu jabučicu i operišem oči da izgledaju mačkastije – izjavio je nedavno Luis i dodao: – Voleo bih i da promenim boju očiju, što se može pomoću posebnih trajnih implantata i posle toga više ne bih morao da nosim sočiva u boji kojih sada imam više od 500 pari.

Osim toga, planira još par operacija nosa, zatezanje lica i ugradnju dugih očnjaka na svojim zubima.

Malo je estetskih hirurga koji bi prihvatili Padrona za pacijenta i mnogi su ga do sada odbili, ali je Luis ipak uspeo da pronađe lekare koji su mu pomogli da izgleda kao mešavina vilenjaka i vanzemaljca.

Luis kaže da mu je životna misija da postigne takav izgled i da to čini isključivo zbog sebe, a ne zbog nekog drugog.

– Ne oblačim se ovako da bih isprovocirao javnost već zato što želim tako da izgledam. Zasad su reakcije dobre, ali me one ne zanimaju – rekao je Luis.

Njegova transformacija počela je još dok je bio tinejdžer.

– Još kao dete bio sam zaluđen svetom fantazija, Hari Poterom i Gospodarom prstenova. Onda sam naišao sam na stvorenja Plejadince koji su bili savršena ljudska bića iz svemira. Zapravo, oni su mešavina vanzemaljaca i vilenjaka. Jako su visoki i bledi, imaju dugu plavu kosu i velike oči. Ja se iznutra osećam tako pa želim da i moja spoljašnjost to ocrtava.

Većinu svojih operacija obavio je u Argentini, ali zbog nekih je morao da otputuje u Južnu Koreju.

– Tamo su mi vilicu sredili da bude poput anima, likova iz japanskih crtića. Polomili su mi vilicu na pet mesta i onda je ponovno spojili titanijumskim šrafovima. Oporavak od te operacije bio je prilično težak i mesec dana sam mogao samo da pijem tečnost. To mi je teško palo jer obožavam hranu. Ipak, ta operacija je bila vrlo važna jer upravo zbog oblika vilice izgledam kao stvorenje iz fantazije – objašnjava ovaj Argentinac.

Luis kosu izbeljuje bar jednom nedeljno, a išao je i na transplantaciju kose kako bi mu lepše uokvirivala lice. Dok mu ne izraste nova kosa, Luis nosi duge perike.

Kaže kako ponekad dobije negativne komentare, ali se na njih ne obazire.- Ljudi su uglavnom dobri prema meni. Porodica me podržava i to je, zapravo, najvažnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

plastična operacijavilenjak
Komentari (0)
Dodaj komentar