Pre nego što se udate (3)

Juče i prekjuče smo vam predložili neke stvari, a danas predlažemo još neke, koje je zgodnije uraditi dok ste još uvek u solo statusu i bez dece, pa imate više vremena i mogućnosti za udovoljavanje sebi (udovoljavaćete sebi i kasnije, naravno, samo ćete imati manje vremena i energije za to). U završnom delu, imamo još neke predloge – odabrati po želji, i uživati.
9. Ako želite kućnog mezimca, nabavite ga. Tako izbegavate situaciju da biste baš volele kucu ili macu, ali vaš partner kaže da to ne dolazi u obzir. Ukoliko već imate mezimca koji je godinama s vama, onda kada upoznate potencijalnog partnera, na partneru je da prihvati da njegova devojka ima ljubimca, ili da se odmah izjasni da mu životinja u kući toliko smeta da odbija da bude u vezi s vama (takav bi ionako bio pogrešan za vas, izuzev ako ne može da prihvati kucu/macu/štagod iz zdravstvenih razloga).
10. Potrošite svu toplu vodu iz bojlera za jutarnje tuširanje.
11. Ako se još uvek "ložite" na zvezde, ispucajte te tinejdžerske impulse – maksimalno. Okačite postere omiljenih zvezda, neka vam kao desktop služi fotografija omiljenog glumca nagog do pojasa… Verovatno će vas biti sramota da stalni partner vidi takve slike, pa je dobro, ako u tome uživate, da uživate do maksimuma dok nema nikog pred kime biste pocrvenele.
12. Ustalite neki ritual zadovoljstva koji kasniji zajednički život neće izbaciti iz vašeg života. Šta konkretno? Na vama je da odaberete. Relaks-masaža jednom nedeljno (dvonedeljno, mesečno), kurs joge, manikir u dobrom salonu… Nešto što vam puni baterije, i što će kasnije vaš dragi da prihvati kao deo "paketa" koji ide uz vas kao ličnost.
13. Uredite dom tako da odgovara vašim specifičnim potrebama. Recimo, odgovara vam da vam u jednom posebnom ormanu stoji odeća za posao, tako se brže spremate ujutro. Još uvek niste u položaju da treba da se prilagođavate još nečijim potrebama, pa je šteta ne udovoljiti sebi dok to nikome ni na koji način ne smeta. Podrazumeva se da ova stavka važi ukoliko živite same, a ne s roditeljima ili cimerima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pre brakaudajaveza
Komentari (0)
Dodaj komentar