Pred spavanje uradite ovo sa čašom vode: Veruje se da ćete tako rešiti finansijske i ljubavne probleme

Ovaj ritual se najčešće primenjuje ako ne možete da pronađete važne odgovore i rešenja, ako se suočavate sa teškom dilemom, ako osećate da gubite balans ili ako želite da privučete davno neostvarenu želju.

Voda ima neverovatnu energetsku moć – ima sposobnost da odnese negativnu energiju i pročisti energetski tok.

Predstavljamo vam moćan ritual sa čašom vode za rešenje dilema i ispunjenje želja.

Važno je da ritual izvodite pred spavanje, osim kada želite da ga primenite za vraćanje emotivne ravnoteže – tada se koristi u trenutku kada je ravnoteža narušena.

Prvo formulišite svoj problem, ali bez detalja i okolišanja. Na primer, ako imate problem sa finansijama to definišite na sledeći način – „Nemam dovoljno novca“ ili ako imate problem sa partnerom, recite „Često se svađam sa partnerom.“

Nakon formulacije problema, uzmite jedan list papira i zapišite svoj problem i važan zadatak/obavezu koja je vezana za taj problem.

Zatim sipajte čašu vode i u nju dodajte nekoliko kapi limunovog soka. Popijte napitak do pola čaše, a dok pijete razmišljajte o problemu i zadatku koji ste napisali na papiru. Preostalu polovinu napitka prekrijte listom papira i ostavite pored kreveta. Ujutru popijte ostatak napitka i u sebi ponavljajte „Hvala“.

Voda je neverovatni skupljač energije, pa dok pijete vodu i razmišljate o problemu, na vodu prebacujete negativne energetske vibracije koje kod vas izaziva teskoba zbog ovog problema. Sa druge strane, na ovaj način utičete na svoju podsvest i kreirate jasnu nameru za rešenje problema.

Ovo je ritualna radnja kojom se obraćate svojoj podsvesti – upravo joj se energija namere obraća i podsvesti šalje zahtev: pronađi rešenje, a zatim reši problem.

Zato je noćni deo rituala zahtev za rešenje, a jutarnji deo podrazumeva rešenje i najavljuje da ste spremni da prihvatite razrešenje situacije. Izgovaranje reči „hvala“ pokazujete Univerzumu zahvalnost i da ste spremni da prihvatite svaku odluku i primenite rešenje, piše „Lovesensa“.

Ritual se izvodi pred spavanje kako bi efikasnije uticao na našu podsvest. Tokom spavanja smo u apsolutnoj tišini i naša podsvest se odmara od buke i tada možemo najbolje prihvatiti i aktivirati energiju namere.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blagostanjemagičan ritualsrećavodaživot
Komentari (0)
Dodaj komentar