Prelepim licem zavela je internet, ali zbog tela joj ne daju mira (video)

Taša Flint je devojka koja se konstantno na svom TikTok profilu suočava s okrutnim komentarima internet trolova širom sveta.

@tashaflint30

Reply to @dawnsmiles2 it’s all love 🥰 #lovetheskinyourein #plussize #midsize #chunky

♬ Chunky – Bruno Mars

Devojka kojoj su okrutni komentari prvo što ujutru vidi na svojim društvenim mrežama, konačno je odlučila da uzvrati udarac.

Veličina nije merilo lepote i to je ono što je Taša želela da istakne na svom profilu. Ona, naime, redovno deli različite videozapise na svom TikToku, a nedavno je objavila i snimak u kojem je za sebe rekla da je „zdepasta“.

Sami komentar izazvao je lavinu reakcija. Dok su joj jedni poručili da nije u redu da tako govori o sebi, drugi su joj rekli da je u redu što na takav način prihvata sebe.

Dobila je i velik broj komentara, od kojih je jedan bio i „lep oblik“. Upravo je taj komentar Taši poslužio kao inspiracija za novi video.

„Obe stvari su tačne. Zdepasta sam, ali zdepasti oblik je prelep oblik“.

„Veličina XL i XXL spadaju u tešku kategoriju, odnosno u kategoriju ‘zdepastih’. To što o sebi govorim na takav način nikako ne znači da se ponižavam. To je samo priznanje“, rekla je te objasnila da su već dugo vremena „bucmast“, „debeljuškast“ i drugi pojmovi skoro postali uvrede.

„Mislim, to što tako govorim o sebi ni na koji način ne znači da se ponižavam – to je samo priznanje. Kad kažem da sam debeljuškasta ili zdepasta, to nije dobra ili loša stvar. To je kao da kažem: ‘Imam plavu kosu, imam plave oči’ – to je samo činjenica“.

Taša je priznala i da je prestala da broji zlobne komentare na račun svog „lepog lica“ i „ne-tako-lepog tela“. Priznala je i da se takvih komentara najviše naslušala na bivšem poslu u salonu venčanica.

„Nikada to nije dolazilo od nevesti, već od bake, tetke ili majke koja bi došla s mladom. Mislim da one u tom trenu ne bi ni razmislile o onome što bi rekle“, poručila je na svom profilu.

@tashaflint30

Mini Primark haul 🌸 #primark #primarkhaul #spring2022 #pastelcolours #eBayWintern

♬ original sound – Tasha 🤍

„Svi bi trebalo da budemo malo pažljiviji. Zato što reči bole, a kada zabole, to ostaje s nama i utiče na nas. Veličina nije isto što i lepota. Ima toliko bitnijih stvari u životu od etikete u ormaru“, rekla je za kraj svog videa, a njene reči izazvale i lavinu još lepših komentara.

„Što te više gledam, više te volim, totalno si inspirativna – promenila si moj pogled“, „Volim ovo i volim te!!!“, samo su neki od komentara ispod objave koja za sada ima preko 8000 lajkova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkalicetelo
Komentari (0)
Dodaj komentar